Niets zo leuk als het aanschouwen van een kersverse baby. Trotse ouders en een hoopje geluk. Een heel bijzondere setting! En uiteraard hoort bij zo’n mooie mijlpaal een bijpassend kado. Maar het vinden van het juiste kado kan – zeker als de ouders geen specifieke wensen hebben – bést een uitdaging te zijn. Kun jij wel wat inspiratie op het gebied van kraamkadootjes gebruiken? Kixx is here to help!

Want wist je dat we naast fashion, schoenen en accessoires ook een uitgebreid lifestyle assortiment hebben dat perfect is voor kraamkadootjes, verjaardagen en feestdagen? En dat assortiment zit bomvol mooie merken met duurzame items die leuk zijn voor nu én later. Onze top picks als het op kraamkadootjes aan komt? Van een fijn badspeeltje (direct bruikbaar) tot toffe regenlaarsjes (leuk als decoratie in de babykamer) en een Wobbel (gegarandeerd jarenlang speelplezier): deze items zijn een lust voor het oog én scoren hoge punten bij de kersverse ouders.

10X TOFFE KRAAMKADOOTJES

  1. Oli & Carol badspeeltje
  2. Wobbel original
  3. Bergstein regenlaarzen
  4. Baby Bites slaapzak
  5. Jellycat knuffel
  6. Mockies babyschoentjes
  7. Play Up short
  8. Play up sweater
  9. House of Jamie boxpakje
  10. Flow nachtlamp
Let’s play!
Nova van @madebymowie in haar element op de Wobbel.

KUN JE NIET KIEZEN?

Vind je het lastig om een specifiek kado uit te zoeken, dan kun je natuurlijk ook een kadobon geven! Kadobonnen van Kixx zijn er al vanaf € 10,- en worden altijd gratis verzonden, ongeacht de waarde van de bon. Én een super welkom kraamkado voor kersverse ouders: zo kunnen ze zelf in alle rust wat leuks uitkiezen! Want een wensenlijstje met een newborn baby: die is praktisch oneindig 😉

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!