Hoezeer we ook genieten van de laatste nazomerse temperaturen met deze kindermodetrends is het allesbehalve vervelend om uit te kijken naar een kleurrijke herfst met een minstens net zo kleurrijke outfit! Dus sit back, kijk mee en laat je inspireren!

Alle kids zijn weer naar school én we zitten midden in de switch van zomer naar herfst! Is het al tijd om de garderobe van de kids om te gooien? Yes, please! Er is niks leukers dan door de nieuwste collecties te scrollen en je wishlist vol te gooien met al die leuke musthaves. Kun je wat betreft de nieuwste trendkleuren wel een kleine refresher gebruiken? Scroll dan snel verder want ik heb 3 fantastisch mooie kleuren op een rijtje gezet, zodat je dit najaar op kindermodegebied goed beslagen ten ijs komt!

BRUIN

De kleur bruin lijkt dé najaarskleur van dit seizoen te worden en als je het mij vraagt is bruin het nieuwe zwart! En met alle nieuwe lichte varianten kun je met deze kleur echt alle kanten op. Waar zwart soms wat koel en grauw oogt is bruin daarentegen een natuurtint en daardoor een stuk zachter en warmer. Exact datgene waar je in de herfst én winter behoefte aan hebt als je het ons vraagt!

BORDEAUXROOD

Eén van mij favoriete najaarskleuren is zonder twijfel bordeauxrood. En in onze shop vind je talloze bordeauxrode items terug: van flared pants tot sweater met ruffles! De kleur is makkelijk te combineren met donkere items die je waarschijnlijk al wel in je kast hebt liggen, maar staat ook super bij zachtroze kleurtinten. Kortom, deze kleur is een echte allrounder en ik ben fan!

OLIJFGROEN

Dit seizoen zijn er veel groentinten terug te vinden in de collecties en dan met name olijfgroen! En niet zonder reden: het is een organische , zachte kleur die ons herinnert aan de natuur. Een kleur die uitnodigt om naar buiten te gaan, ook in een seizoen waarin je over het algemeen meer binnen bent. Je combineert deze tint makkelijk met beige, bruin of andere natuurtinten voor de allermooiste outfits!  

KOM NAAR DE WINKEL

Nog meer inspiratie opdoen? Bezoek dan onze stenen winkel Kixx Kidswear in Alkmaar. Onze styling experts staan klaar om de juiste outfit samen te stellen die past bij de kledingstijl van jouw zoon of dochter!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!