KINDERMODETREND ALERT

Mode & trends: die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Al eerder tipten wij dé 4 kindermodetrends voor dit najaar. Een must read voor iedereen die weten wil wat er dit seizoen niet in de kinderkledingkast mag ontbreken! Jezelf nog even inlezen? Check dan vooral hier de blog! Maar alles leuk en aardig, zo’n opsomming, het gaat er natuurlijk vooral om hoe je zo’n trend in de praktijk brengt! 😉 Laat dát nou net iets zijn waar ons hart sneller van gaat kloppen! Ready voor een dosis trendinspiratie?

CITY STREETS ARE THE REAL RUNWAY

Sportieve materialen, toffe biezen, primaire kleuren, lettering & logo’s: dát is de streetstyle trend anno 2018 in een paar steekwoorden. Binnen deze trend zien we vooral veel comfortabele stoffen terug waarin kids zich vrij kunnen bewegen. En dat nodigt uit tot avontuur! In je trainingsbroek naar school? Geen probleem, zolang het maar een fashionable exemplaar is natuurlijk 😉 Dit in gedachten houdende is het logisch dat deze trend vooral bij de boys goed ontvangen wordt, maar dat er ook voor de girls meer dan genoeg sportieve musthaves te vinden zijn is één ding wat zeker is! Is een complete outfit in streetstyle jou of je mini nét een beetje teveel van het goede? Combineer jouw favoriete musthave dan met een klassiek item voor een totaal andere look!

Got your sports mode on? Check onderstaande top picks en kies je persoonlijke favorieten!

GIRLS

 1. Indian Blue Jeans bomberjack (va.104)
 2. Hummel broek (va.104)
 3. Vingino sweater (va.104)
 4. Vingino broek (va.104)
 5. Ammehoela bomberjack (va.74/80)
 6. Little 10days sweater (va.104)
 7. Scotch R’belle broek (va.104)
 8. Tommy Hilfiger reversible winterjas (va.128)
 9. NOP sweater (va.104)
 10. Vingino jurk (va.104)

BOYS

 1. Molo broek (va.92)
 2. Tommy Hilfiger muts
 3. Indian Blue Jeans jack (va.104/110)
 4. Sometime Soon anorak (va.104)
 5. Ammehoela broek (va.86/92)
 6. Tommy Hilfiger (va.128)
 7. Iceberg broek (va.128)
 8. Monta shirt (va.110/116)
 9. Tommy Hilfiger reversible jas (va.128)
 10. Cost:bart sweater (va.140)

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!