In het kader van het nieuwe kindermodeseizoen vonden wij het op Kixx HQ tijd voor een nieuwe rubriek op de blog. Want een nieuw seizoen staat garant voor een gloednieuwe garderobe en dan is wat extra inspiratie natuurlijk meer dan welkom. In deze nieuwe rubriek nemen we je mee in de garderobes van de kids van verschillende mom influencers! Dit keer nemen we een kijkje bij de vrolijke Nova! Ready?

KLEURRIJK & STYLISH!

Bij het scrollen door de feed van mommy @madebymowie kan het prachtige kamertje van haar mini niet onopgemerkt blijven! Over élk detail is nagedacht: zo heeft Nova geen kledingkast, maar een fijn kledingrekje en toffe gekleurde kratjes waar je de leukste items in kunt vinden.

Ik vind dit een hele fijne manier om kleding op te bergen, zo kan ik in één oogopslag alle kledingstukken zien en blijft het lekker overzichtelijk! Zo tref ik nooit een slagveld aan wanneer ik 2 deurtjes zou openen én houd ik orde in de chaos 😉 Doordat het rekje op een voor kids makkelijk bereikbare hoogte hangt, vind Nova het zelf ook erg leuk om door het rekje te gaan. Dus ik zou zeggen, denk vooral out of the box bij het opbergen van kleding en zoek een manier die bij jou past!”


DE STIJL VAN NOVA!

Dat Moniek een gave heeft voor het creëren van de leukste outfits bewijst ze met haar fantastische posts. Zo combineert ze verschillende merken en stijlen met elkaar voor een verrassende én speelse look!

”We houden allebei van kleur (dat is niet te missen denk ik 😉 ) en ik heb niet zo heel veel met de zwart/wit monochrome stijl. Nova’s opgewekte en energieke karakter past ook echt bij lekker wat pit en kleur! Daarnaast vind ik het tof om verschillende kleuren en printjes met elkaar te mixen. Ondertussen krijgt Nova echt een eigen mening en kan ze zich niet altijd meer vinden in mama’s voorstel. Ik vind het belangrijk dat zij zich er happy in voelt en naarmate ze ouder wordt, ze naast een eigen mening ook de ruimte krijgt haar eigen stijl mag ontwikkelen. Maar wanneer ze voor de zoveelste keer haar Frozen prinsessenjurk aan wilt, dan geef ik haar de keuze tussen 2 setjes, en dat werkt heel goed kan ik je zeggen ;-)”

FAVORIETE ITEM

Zoals bij elke mini is er minstens wel één item dat elke keer weer uit de kast getrokken wordt.

”Nova’s lievelingsitem (en stiekem ook het mijne) is tegenwoordig alles wat lila is! En dan met stip op nummer 1: een gedeelde eerste plaats voor het badstof rokje van MINGO én de tanktop van Sproet & Sprout! Daarnaast is ze gek op zwierende rokjes en jurken, want een broek zal ze nooit uit zichzelf pakken.”

MISKOOP

Met die overload aan toffe items was ik uiteraard benieuwd of daar ook nog een miskoop tussen zit. En het antwoord is misschien wel te verwachten 😉

”De miskoop uit Nova haar stash kon ik eigenlijk al aan zien komen. Ze heeft namelijk 1 jeans in de kast (de mom jeans van MINGO, zo mooi!) en die heeft ze welgeteld één keer aan gehad. Ze vindt het gewoonweg niet lekker zitten en roept soms bij voorbaat al als ik zeg dat we gaan aankleden “maar geen spijkerbroek hè”, haha! Nou kind, dan niet hoor, wat voor jou lekker zit!”

Wat was het een feestje om een kijkje te nemen in de stash van Nova! Én de kratjes, dat vind ik echt een uitkomst! Ik heb ze meteen maar even op m’n wishlist gezet. Curious for more? Vergeet dan niet om een kijkje te nemen bij haar 50 favoriete items in onze shop! Beware: klikken is op eigen risico 😉

Benieuwd bij wie ik de volgende keer een kijkje neem?

Stay tuned!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!