KEY ITEM: DÉ WINTERJAS

Winterjassen shoppen. Het is toch elk jaar weer zo’n ding. Enerzijds voelt het ietwat vreemd om halverwege de zomervakantie al zo met winterkleding bezig te zijn, anderzijds weten we allemaal dat je er maar beter op tijd bij kunt zijn.

Voor je het weet is die éne winterjas– waar je online al meerdere malen langs gesurft bent – uitverkocht in de maat van jouw youngster en moet je op zoek naar een alternatief. En een alternatief betekent over het algemeen een plan B, een tweede keuze, en is toch  – hoe we het ook wenden of keren – over het algemeen een stuk minder aantrekkelijk dan dat wat je in je hoofd had 😉 Dus scoren we massaal zomers al winterjassen, zodat je je keuze niet hoeft te beperken tot de jassen die er nog over zijn. En dat is alles behalve vervelend, want een goede shopsessie doesn’t hurt anyone! 😉

WIN-WIN WINTERJASSEN

Maar het vinden van dé winterjas kan nogal een zoektocht zijn. Precies je smaak, maar niet warm genoeg? No go. Lekker warm, maar niet je smaak? Geen optie. Het is voor een winterjas simpelweg niet alleen belangrijk dat ‘ie er leuk uit ziet, ook qua functionaliteit valt er een hoop te wensen. En terecht, want het Hollandse weer kan alle kanten op, dat kunnen we na een zomer als deze alleen maar beamen. Een winterjas voorzien van een rits zorgt er voor dat jouw little one ‘m zelf aan en uit kan trekken. Een capuchon zorgt voor een warm hoofd en een warme voering staat garant voor optimaal draagcomfort.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Van bomberjack tot parka, van anorak tot 3-in-1 regenjas en van budgetvriendelijk tot high end: binnen ons grote aanbod aan winterjassen selecteerden we 10 toffe jongens- én 10 fashionable meisjesjassen waar je niet alleen jouw youngster, maar ook jezelf heel blij mee maakt!

Zit jij klaar voor een flinke dosis winterjasseninspiratie? Off we go!

Boys:

 1. Tumble ’n Dry winterjas (va.68)
 2. Tumble ’n Dry winterjas (va.68)
 3. Name It winterjas (va.80) 
 4. GOSOAKY winterjas (va.98/104)
 5. Scotch & Soda winterjas (va.104)
 6. LCEE baseball winterjas (va.104)
 7. Scotch & Soda winterjas (va.104)
 8. Scotch & Soda reversible winterjas (va.104)
 9. Napapijri anorak (va.128)
 10. Tommy Hilfiger winterjas (va.140)

Girls:

 1. Tumble ’n Dry teddy jas (va.74)
 2. Quapi reversible winterjas (va.74)
 3. Name It fake fur jas (va.80)
 4. GOSOAKY 3-in-1 winterjas (va.98/104)
 5. NoNo winterjas (va.104)
 6. Finger in the Nose winterjas (va.104)
 7. Reset winterjas (va.116)
 8. Scotch & Soda winterjas (va.116)
 9. Street Called Madison winterjas (va.128)
 10. Mayoral fake fur jas (va.128)

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!