Foto door Alina Krasieva Photography

KEY ITEM: KINDERSCHOENEN

De herfst heeft ons land inmiddels echt bereikt getuige het weer van afgelopen weekend. En dat betekent dat je zowel jezelf als je mini compleet kunt hullen in alle vers geshopte najaarskleding. Al is een nieuwe garderobe voor jouw little one niet compleet zonder een nieuw paar kinderschoenen, want een goed én passend paar is natuurlijk elk seizoen belangrijk, maar met dit weer al helemaal. Dus voor wie de sandalen nog in de hal heeft staan in de hoop op een lekker nazomertemperatuurtje: het moment om ze op te bergen en op zoek te gaan naar een waardig vervanger voor dit najaar is daar! Want natte, koude voeten, daar zit echt niemand op te wachten 😉 Heb jij hét paar voor jouw zoon of dochter nog niet gevonden? Die benodigde dosis aan inspiratie vind je hier!

GIRLS: BOOTS, BRONS & EEN VLEUGJE ROOD

Biker boots, shiny sneakers en rode details: what’s not to love? Of jouw mini nu gaat voor girly, stoer of juist een combinatie van beide: met deze schoenen kun je alle kanten op! Wel zo handig, want het perfecte paar laat zich zowel combineren met een jeans als een jurkje en is zodoende een echte allrounder! Wij selecteerden deze fantastische kinderschoenen voor meisjes ter inspiratie voor deze blog, maar ben je benieuwd naar meer? Klik dan hier!

LE BIG sneakers (va.27)

Studio Maison leren boots (va.28)

Shabbies Amsterdam leren boots (va.30)

Studio Maison sneakers (va.26)

Veja sneakers (va.28)

Veja sneakers (va.32)

NoNo leren boots (va.28)

BOYS: GROEN, GRIJS & CAMO

Een stevig paar stappers is onmisbaar voor elke cool kid! Want laten we eerlijk zijn: schoenen zijn wel degelijk part of the personality! 😉 Van groen tot grijs of een mixje in camouflageprint, van sneakers tot boots en van klittenband tot veters: deze toffe kinderschoenen voor jongens voldoen aan alles wat je maar op je wensenlijstje kunt hebben! Benieuwd naar wat we nog meer in petto hebben? Klik dan hier!

Vans sneakers (va.27)

Veja sneakers (va.28)

Vans sneakers (va.21)

Shoesme sneakers (va.26)

LCEE leren boots (va.26)

Vans sneakers (va.26)

Converse sneakers (va.21)

 

 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!