Bij Kixx HQ bevinden wij ons in de magische periode tussen zomer en herfst! Want ondanks het buiten hartje zomer is, verwelkomen wij elke dag weer nieuwe items in onze shop. En met de huidige weersomstandigheden én de vakantieperiode is het de perfecte tijd voor een scrollmomentje door de nieuwe collecties. Zorg jij voor een goede kop koffie on the side? Dan zorgen wij voor de inspiratie. Let’s go!

Misschien lijkt het een beetje vroeg om nu al bezig te zijn met het nieuwe seizoen maar als het aankomt op de leukste items kun je maar beter op tijd zijn met het maken van je wishlist! En om je alvast op weg te helpen selecteerde ik 10 items in de mooiste warme kleurtinten die je echt niet wilt missen. Want kleuren als terra cotta, bruinrood, okergeel en oranje horen wat mij betreft zeker in de kledingkast. 

Met deze top picks geef je de huidige garderobe van jouw youngster in een handomdraai een boost zonder dat je de kast seizoens-ready hoeft te maken. Want zo mix je dé favoriete jeans heel easy met de sweater van Ammehoela (1) of de gestreepte blouse van Scotch R’Belle (8). Liever all the way? Combineer dan een goede basic van Scotch & Soda in een opvallende kleur (9) met deze eyecatcher uit de Ammehoela collectie (2) voor een verrassende look.

Ook schoenen kunnen een outfit een hele andere twist geven: waar sneakers van leer (3) voor een sportieve look & feel zorgen creëer je met een dosis glitters (10) juist een romantische look.

  1. Ammehoela sweater
  2. Ammehoela broek
  3. VEJA sneakers
  4. Calvin Klein rok
  5. KIDS Only shirt
  6. Ammehoela haarband
  7. Name It flared pants
  8. Scotch R’Belle blouse
  9. Scotch & Soda t-shirt
  10. Vans sneakers

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!