Ken je dat fijne gevoel dat kleding kan geven? Dat gevoel is nog nét een tikkeltje beter als je bewust kiest. Des te fijner dat er al zoveel merken zijn die een bijdrage leveren aan het schoon- en veilig houden van de aarde voor onze kinderen én toekomstige generaties! En als dan je denkt: duurzaam, hartstikke prima, maar het oog wil ook wat: no worries! Nowadays is er enorm veel moois te vinden op het gebied van organic kinderkleding en accessoires, zo ook bij Kixx!

Van tijdloze basics gemaakt van gerecycled materiaal tot eyecatchers geproduceerd onder eerlijke omstandigheden. Wil je bewust kiezen, dan is er écht voor iedereen wat wils. Maar welke merken vallen eigenlijk onder organic kinderkleding? In een eerdere blog lichtten we al een aantal van onze duurzame merken toe, vandaag zetten we de spotlight op een aantal items van deze fijne én verantwoorde labels.

Met deze musthaves geef je de garderobe van jouw youngster in een handomdraai een ”groen” tintje. Top picks voor dit seizoen? Slippers van Freedom Moses (6), shorts mét of zonder print zoals de toffe exemplaren van SNURK (1), Little Hedonist (5) en House of Jamie (7) en luchtige jurkjes en rokjes zoals de pareltjes van Name It (2) en Play Up (3).

  1. SNURK short
  2. Name It jurk
  3. Play Up rok
  4. House of Jamie jurk
  5. Little Hedonist short
  6. Freedom Moses slippers
  7. House of Jamie short
  8. CarlijnQ shirt
  9. Soft Gallery shirt
  10. One Day Parade shirt

Benieuwd naar ons volledige aanbod aan organic kinderkleding? Klik dan hier.

Happy sustainable shopping!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!