Indian Blue Jeans zomercollectie 2017

Indian Blue Jeans zomercollectie 2017

Om de hoogtepuntjes te verdelen wordt de Indian Blue Jeans zomercollectie dit jaar uitgeleverd op vier verschillende momenten. Deze week is de derde levering uitgeleverd, dus we hebben nog iets om naar uit te kijken!

Ondanks de vier thema’s speelt denim de basis in de hele Indian Blue Jeans zomercollectie. ‘Heerlijk stoer’ Er is een enorm aanbod in jeans met verschillende soorten fits. Bij de girls zien we voornamelijk variatie in de wassingen; zwaar bewerkte denims tot aan jeans met een softe wassing. Daarnaast zien we veel hippe details, zoals coole badges, tekstprints en borduursels. Dit geeft de stoere collectie een ‘girly touch’ Het kleurbeeld is vrij volwassen met olijfgroen, roestrood, vintage roze en marine blauw.

Niet alleen bij de meiden maar ook bij de boys zien we toffe details; buttons, hippe prints en printed pocketing. Bij de denims spelen de tinten grijs en zwart een hoofdrol, deze zien we terug met diverse wassingen. Uiteraard mocht de jogjeans niet ontbreken in de Indian Blue Jeans zomercollectie, deze combineer je met comfy sweaters of stoere bomberjacks. Camouflage gekleurde sweaters mix je met een denim overhemd voor een preppy style. Daaronder draag je een jeans met heavy used wassingen en een paar toffe Dr. Martens, samen met een Indian Blue Jeans caps maak je het geheel af!

Kun je ook niet wachten om jouw favoriete Indian Blue Jeans outfit te stylen? Bekijk dan hier de eerste drie leveringen!

Indian Blue Jeans zomercollectie 2017Indian Blue Jeans zomercollectie 2017Indian Blue Jeans zomercollectie 2017Indian Blue Jeans zomercollectie 2017Indian Blue Jeans zomercollectie 2017Indian Blue Jeans zomercollectie 2017