Kinderkleding online shop

Een nieuw seizoen, een nieuw avontuur…

Voor aankomende zomer heeft IKKS zich laten inspireren door de Atlantische kusten. Helderblauw en frisse witte tinten worden getwist met zonnegele details. De prachtige tropische bloemen- en Hawaii- prints doen ons naar de zomer verlangen. ‘We krijgen zin in de zomer’

IKKS voor de jongens

Bij de collectie van de boys kan je bijna de geur van de zee ruiken! De vrolijke prints van palmbomen en ‘surfdudes’ benadrukken de zomerse touch. Deze stoere prints zie je in de collectie onder andere op de denims; een echte must have deze zomer voor de jongens. IKKS is sowieso helemaal fan van de ‘totale denimlook’, bij deze modetrend worden twee denim items met elkaar gecombineerd op een funky manier. Soepele denimblousjes gemixt met de spijkerbermuda met etnische prints.

kinderkleding online shop

IKKS voor de meiden

De invloeden van de zeekust zie je ook terug bij de meiden; kleurrijke fantasieprints en sierlijke fotoprints van exotische dieren. Voor een echt zomerse outfit combineer je de leuke Tee’s met de gave shorts; deze zijn afgewerkt met gehaakte borduursels en zilvere en roze studs. Voor de diva’s die over het strand willen paraderen is er een ‘glamour’ giletje met een ongezoomde sierrand en goud-/koperkleurige pailletten op de voorkant.

Ben jij fan? Bekijk dan de zomercollectie van IKKS op Kixx Online, nu 30% korting op geselecteerde items t/m 10 april.

kinderkleding online shopkinderkleding online shopkinderkleding online shop kinderkleding online shop