10 musthaves voor de herfstgarderobe van jouw zoon

herfstgarderobe

Eindelijk gaat de zomer van start! Heerlijk deze zonnige dagen maar stiekem begin ik te verlangen naar de herfst, nu de nieuwe collecties binnenstromen. Tja, wat wil je ook want er zitten weer zulke leuke items tussen, dus wat is het weer lastig om een keuze te maken tussen al dat leuks. Heb jij moeite om de kast van jouw zoon of dochter herfstklaar te maken? ‘No problemo!’ Deze week laten we zien wat echt niet mag ontbreken in de herfstgarderobe van jouw zoon.

Deze herfst nemen we de mode niet te serieus. Dit zien we vooral terug in veel eigenwijze- en cartoonprints, die perfect passen in de herfstgarderobe van jouw zoon. Love it! De prints mag je ook zonder pardon met elkaar mixen, denk er niet te veel over na dit houdt het luchtig.

Ook de schoenen zijn aankomende herfst ontworpen met een dikke knipoog. Neon details, funky prints en vrolijke veters. Vans komt met een toffe ‘Mario Brother’ print en Peppe Jeans heeft een originele mix tussen netjes en stoer, zo leuk!

Vaak is het jeans versus jogpants maar eigenlijk moeten beide in de herfstgarderobe van jouw zoon. Een stoere denim is een echt must en kan gewoon niet ontbreken. Dit seizoen zien we veel denims in verschillende wassingen en kleuren. De jogpants was in het begin een ‘no go’ maar nu echte musthave, niet alleen zit deze heerlijk maar ze zien er tegenwoordig ook super hip uit! Met of zonder print, fel of rustig gekleurd we zien allerlei verschillende soorten voorbij komen.

En dan de winterjas, of toch de tussenjas? De winters zijn niet meer zo koud als voorheen, toch raad ik aan om een lekker warme regen- en winddichte jas aan te schaffen. Zo komt jouw zoon droog en warm aan op het schoolplein.

Genoeg informatie om de kast van jouw zoon up to date te maken en natuurlijk vergeten wij de girls niet, deze zijn volgende week aan de beurt!

Muchachomalo boxersYporqué sweaterVingino jeansMolo sweaterNoppies winterjasMolo sweatpantsScotch & Soda shirtVans ‘Authentic’ sneakersIndian Blue Jeans overhemdStones and Bones shirt

herfstgarderobe