Z8 kinderkleding online

Z8 Zomercollectie 2015

Laat je prikkelen door de altijd vrolijke en spetterende Z8 zomercollectie want ook dit seizoen hebben de designers van Z8 weer hun best gedaan. De sportieve uitstraling is dit keer gemixt met de modetrend Hawaii. De titel van de collectie zegt het al: Hello summer!

Aloha surf dude!

De kleurencombinatie van de jongens is prachtig, navyblauw en Nederlandse oranje mix je af met het frisse mint. Zo ontstaat er een coole kleurenexplosie! De tropische teksten zoals “Aloha surf dude!” of “Aloha Mister Z8” maken het vakantiegevoel helemaal compleet. Deze zomercollectie is perfect voor de kleine surfdudes!

Z8 kinderkleding online

Love and peace forever

Het suikerspin-roze gecombineerd met het heldere mint maakt de zomercollectie voor de meisjes op en top girly! De kniekousen geven een leuke twist dit seizoen. Combineer deze onder één van de kleurrijke sweatjurkjes of onder een sportief sweatrokje. Voor de stoerdere meisjes zijn er verschillende sweatbroekjes in het marineblauw of zoet roze. Deze stijl je af  met de gave “New York” pet.

Z8 kinderkleding online

> Klik hier om de gehele collectie van Z8 te bekijken

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!