hoofdbanner-blog-halloween-molo

Unieke items met een griezelige finishing touch zoals een jumpsuit met vleermuisvleugels. Of wat dacht je van een schattig jurkje inclusief de print van een mysterieus spookje!

De donkere dagen komen er weer aan en dat betekent dat Halloween weer in aantocht is. Spannend, eng, griezelig maar toch ook wel met een feestelijke touch. Staat 31 oktober al omcirkelt bij je thuis op de kalender? Tijd voor wat Halloween inspiratie voor de ideale spooky outfit!

Dit jaar heeft Molo weer een toffe Halloween collectie samengesteld. Unieke items met een griezelige finishing touch zoals een jumpsuit met vleermuisvleugels. Of wat dacht je van een schattig jurkje inclusief de print van een mysterieus spookje! Van de allerkleinsten tot de oudere kids, voor iedereen is er een uniek exemplaar te vinden. Op deze dag mag alle gekheid uit de kast worden gehaald!

Blog-juiste-formaat

blog-juiste-formaat-2

Deze spannende feestdag is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en begint steeds meer op te leven in Nederland. Zijn jouw kids al ready voor Halloween? Ga je voor een spookjes jurk of kies je toch voor de vleermuis eyecatcher?

Blogartikel-Olliewood-collage-goeie-kleur

  1. Molo Halloween jurk
  2. Molo Halloween jumpsuit
  3. Molo Halloween sweater
  4. Molo Halloween jurk
  5. Molo Halloween sweater

Kans maken op z’n tof Halloween item? Doe dan mee aan de winactie op onze Facebookpagina. Happy Halloween!