The Future is Ours – zomercollectie 2015

Eigenwijs en gedurfd waren de woorden die als eerste bij ons opkwamen toen we de collectie van het nieuwe Nederlandse merk, The Future is Ours, in onze handen hadden. Door de combinatie van de vrolijke kleuren en de stoere prints krijgt de zomercollectie van 2015 een urban uitstraling!

Eigen stijl

The Future is Ours heeft een eigen aparte stijl; voor jongens die zich niet willen aanpassen aan de rest. De vrolijke collectie is bestemd voor jongens van 4 t/m 16 jaar. Je kunt de funky truien en T-shirts combineren met een ‘cleane’ jeans, en voor de echte durfallen onder ons een ruige jeans met een stoere wassing.

Zomerse prints

Kleurrijke papegaaien, fruitige prints en gebloemde doodskoppen; je ziet het allemaal op de truien van The Future is Ours, die perfect zijn voor een koudere lentedag. Voor de kleine astronautjes zijn er toffe truien met space-achtige prints. De truien zijn soepel en zacht van kwaliteit. Pas maar op want wanneer jouw mannetje eenmaal de trui aan heeft, wil hij hem nooit meer uit.

> Pick your favorite van The Future is Ours.

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!