Finger in the Nose

Finger in the Nose winter 2016/2017

Het stoere Franse merk Finger in the Nose heeft deze winter flink uitgepakt met het stripfiguur Snoopy. Het voelt al heel wat jaren geleden, misschien kennen sommige hem niet eens, maar Snoopy & friends blijven leuk! Deze dagdromende hond en zijn kameraden nemen ons deze winter mee op hun spannende en grappige avonturen.

Zelf werd ik enorm enthousiast van de Finger in the Nose wintercollectie 2016/2017 en niet alleen door mijn grote zwak voor het schattige hondje. Want niet alleen Snoopy komt deze winter aan bod, ook grafische pinguïnprints, brommende motoren en gevaarlijke shark prints. Eén van mijn favorieten is het grijs gemêleerde sweatjurkje met een grafische all-over pinguïnprint. Deze jurk draag je tijdens verschillende gelegenheden, stoer of netjes; je kunt het jurkje op beide manieren afstijlen.

Mocht je weinig hebben met cartoonprints, dan kun je kiezen voor de fashion trend ruiten. Met het hippe geruite printje komt jouw zoon of dochter zeker trendy voor de dag. Combineer die met een stoere jeans of een klokkend sweatrokje. Maar vergeet de winterjassen niet van Finger in the Nose! Deze toffe winterjassen zijn heerlijk warm en waterafstotend, perfect tijdens een koude winterdag. De kleuren zijn subtiel en daardoor top te combineren met een vrolijke muts en sjaal.

Er zijn genoeg hippe items te vinden in de Finger in the Nose wintercollectie, voor kinderen maar ook zeker voor tieners. Hieronder laten wij onze top-10 zien, zit jouw favoriet hier ook bij?

1.Sweater2. Sweatpant3. Jurk4. Winterjas5. Rok6. Jurk7. Shirt8. Shirt9. Long sweater10. Shirt

Finger in the Nose

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!