Finger in the Nose

Finger in the Nose winter 2016/2017

Het stoere Franse merk Finger in the Nose heeft deze winter flink uitgepakt met het stripfiguur Snoopy. Het voelt al heel wat jaren geleden, misschien kennen sommige hem niet eens, maar Snoopy & friends blijven leuk! Deze dagdromende hond en zijn kameraden nemen ons deze winter mee op hun spannende en grappige avonturen.

Zelf werd ik enorm enthousiast van de Finger in the Nose wintercollectie 2016/2017 en niet alleen door mijn grote zwak voor het schattige hondje. Want niet alleen Snoopy komt deze winter aan bod, ook grafische pinguïnprints, brommende motoren en gevaarlijke shark prints. Eén van mijn favorieten is het grijs gemêleerde sweatjurkje met een grafische all-over pinguïnprint. Deze jurk draag je tijdens verschillende gelegenheden, stoer of netjes; je kunt het jurkje op beide manieren afstijlen.

Mocht je weinig hebben met cartoonprints, dan kun je kiezen voor de fashion trend ruiten. Met het hippe geruite printje komt jouw zoon of dochter zeker trendy voor de dag. Combineer die met een stoere jeans of een klokkend sweatrokje. Maar vergeet de winterjassen niet van Finger in the Nose! Deze toffe winterjassen zijn heerlijk warm en waterafstotend, perfect tijdens een koude winterdag. De kleuren zijn subtiel en daardoor top te combineren met een vrolijke muts en sjaal.

Er zijn genoeg hippe items te vinden in de Finger in the Nose wintercollectie, voor kinderen maar ook zeker voor tieners. Hieronder laten wij onze top-10 zien, zit jouw favoriet hier ook bij?

1.Sweater2. Sweatpant3. Jurk4. Winterjas5. Rok6. Jurk7. Shirt8. Shirt9. Long sweater10. Shirt

Finger in the Nose