De top tien leukste feestjurken

Feestjurk

Hangt de feestjurk van jouw dochter al in de kast?

Dag Sinterklaasje, hallo Kerstman. Ja, die ouwe goedheiligman is vetrokken dus tijd voor het volgende feestje, Kerstmis! Massaal worden de kerstbomen gekocht en versierd; glimmende kerstballen en kerststallen domineren de meeste huiskamers. Ik ben gek op de kerst 🙂 al die lampjes, cadeautjes en mooie outfits! Love it.

Als het aan de meeste meisjes ligt gaan ze me de kerst voor een echte prinsessenjurk. Daardoor is het kopen van de perfecte feestjurk voor je dochter niet zo maar iets. Hij moet feestelijk maar niet to much want de jurk mag vaker aan dan alleen met de Kerst; dus glitters oké maar niet over de top. Feestelijk kan ook zeker zonder pailletten, dit zien we deze Kerst in het modebeeld; mooie kanten- en glanzende stoffen geven ook een party effect maar is door de weeks nét iets draagbaarder. Tijdens de Kerst geef je een extra party touch doormiddel van een leuke haaraccessoir, glitterpanty of handtasje vol met pailletten.

Tijdens de Kerst gaan we vaak voor wat donkerdere tinten zwart, grijs of donkerblauw. Deze winter zien we de modekleur smaragdgroen veel; deze kleur is super hip tijdens de Kerst. De diep groene tint combineer je prachtig met gouden of koperen tinten, dit brengt een warm effect in de outfit. Mocht je geen fan zijn van warme tinten ga dan voor iets koelers bijvoorbeeld zilver. Ook qua diversiteit van modellen kan je eindelijk doorgaan! A-lijntje, aansluitend of met een klokkende rok wat is het favoriete model van jouw dochter?

Mocht je nog geen party dress voor jouw dochter? Bekijk dan onze top tien om inspiratie op te doen.

Tommy Hilfiger jurkDress Like Flo jurkGuess jurkGsus jurkLE BIG jurkCost:bart jurkName It ‘lace’ jurkTommy Hilfiger jurkMayoral jurkKiezeltje ‘silver’ jurk

Feestjurk