Onbezorgd spelen met de Dutch Dream Denim zomercollectie

Dutch Dream Denim zomercollectie

Dutch Dream Denim zomercollectie

Dat de spijkerbroeken van de Dutch Dream Denim zomercollectie perfect zijn voor een spelend kind is algemeen bekend. Want een kind moet toch niet na te hoeven denken tijdens het spelen? Doordat de jeans voorzien zijn van dubbele knieën, twee lagen stof, kan de broek twee keer zo lang mee! De denim items zijn verkrijgbaar vanaf maat 74 tot en met maat 164.

De Dutch Dream Denim zomercollectie biedt voor ieder wat wils. Lichte verwassen jeans, stoere donkere jeans of heerlijk clean wit maar ook hippe shorts en schattige spijkerrokjes. Is jouw dochter of zoon een echte fashion lover? En volgt hij of zij de laatste trends? Ga dan voor een complete denim outfit! Combineer één van de toffe jeans met een Dutch Dream Denim spijkerjasje voor een eigenzinnige look.

Aankomend seizoen heeft Dutch Dream Denim voor de boys de color jeans terug laten komen in de kleuren okergeel en zeeblauw. Prachtige kleuren en gemakkelijk te combineren met vele andere tinten. De jeans zijn voorzien van behoorlijk wat stretch waardoor ze heerlijk comfortabel zitten, wat het spelen nog makkelijker maakt 😉

Ben jij nog op zoek naar die perfecte jeans? Bekijk dan de Dutch Dream Denim zomercollectie en kies de jeans die past bij jouw zoon of dochter.

Dutch Dream Denim zomercollectie Dutch Dream Denim zomercollectie Dutch Dream Denim zomercollectie Dutch Dream Denim zomercollectie Dutch Dream Denim zomercollectie Dutch Dream Denim zomercollectie Dutch Dream Denim zomercollectie