Gevaarlijke printjes in de Dress like Flo zomercollectie

Dress like Flo zomercollectie

Dress like Flo zomercollectie 2017

Yes! De eerste levering van Dress Like Flo zomercollectie is binnen en wat is hij leuk! Ik ben groot fan van tijger/luipaard printjes en laten die nu volop in de Dress Like Flo zomercollectie zitten. Ook deze zomer is de collectie erg sportief en bevat veel leuke tricot jurkjes en stoere jackjes. Wat Dress Like Flo speciaal maakt is de aansluitende en comfortabele pasvorm, daarnaast is het ook nog eens super hip doordat ze inspelen op de laatste trends qua prints en modelletjes.

De drie hoofdkleuren van de eerste levering van Dress Like Flo zomercollectie zijn marineblauw, legergroen en koraal oranje. Deze tinten worden aangevuld door de metallic kleuren brons en zilver maar ook de basics zoals wit en grijs. Het kleurenpalet is rustig maar stoer, zo kun je het in de ochtend combineren zonder er te lang bij na te denken. Een zomerse uitstraling, maar niet te bont.

In de Dress Like Flo zomercollectie is een enorme variatie aan modellen. Koker- of plissé rokjes, aansluitende of los vallende tricot jurkjes, crop- of ‘normale’ tops; de keuze is enorm! Zo zit er voor elke meid wel een echte Flo outfit tussen. Mijn favoriete item is het koraalkleurige jasje met, zoals je al raadt, het luipaard printje. Heerlijk eigenwijs! Een stoer kort jasje met handige steekzakken en een tof printje. Combineer deze met een plissé rokje dat voorzien is van een vrolijke confetti-print en de kniekousen voor een echte Dress Like Flo outfit!

Krijg je ook zin om lekker te mixen and matchen met de eerste Dress Like Flo zomercollectie? Ga dan nu los en creëer jouw toffe set!

Dress like Flo zomercollectieDress like Flo zomercollectieDress like Flo zomercollectieDress like Flo zomercollectieDress like Flo zomercollectieDress like Flo zomercollectie