JEANS FOR ANY OCCASION!

Wij Nederlanders hebben iets met het weer. Of juist niet, als de realiteit anders uitpakt dan de voorspellingen én onze hoop 🙂 Want de écht tropische dagen, die zijn in ons – vaak – koude kikkerlandje jaarlijks op twee handen te tellen. Gelukkig duurt het nog even totdat de zomer zich écht aandient en vervliegt onze hoop zodoende niet met de stevige wind die er dikwijls waait. Maar first things first, want we genieten maar wat graag van het voorjaar!

Gelukkig zijn er plenty kledingstukken waar je year round profijt van hebt, weer of geen weer. En laten dat nou net de items zijn waar wij heel gelukkig van worden, want met dit stuk kleding zit je écht altijd goed! Elke kledingkast heeft er minstens één in liggen en de zoektocht naar het perfecte exemplaar kan een hele opgave zijn. De jeans it is!

Weinig kledingstukken die onder dezelfde noemer geschaard worden kennen zoveel variaties als de jeans: er zijn ontelbaar modellen, wassingen en samenstellingen denkbaar dat het heel begrijpelijk is dat je door het grote aanbod niet weet waar je beginnen moet om dé perfecte jeans voor jouw youngster te scoren. Om je aan de hand mee te nemen in denim-land selecteerden wij de fijnste modelletjes van dit seizoen!  Sit back, relax en kijk mee!

Voor de mini girls & boys zijn de jeans van Noppies (1, 8 & 9) een echte musthave! Deze fijne broekjes met stretch in de stof geven jouw little one alle vrijheid de wereld te ontdekken! Daarnaast is de verstelbare tailleband in deze modelletjes een welkom handigheidje om de jeans ook voor de allerkleinsten fijn aan te laten sluiten.

Topfavoriet voor de wat grotere meiden is de jeans van Name It, dit 7/8 model met flared pijpen geeft elke outfit instant een boost! En wat zou ik deze jeans zelf graag dragen, sinds dit pareltje in de kast van mijn dochter ligt speur ik heel internet af naar een soortgelijk exemplaar. Toch jammer dat zelfs de grootste kindermaat geen optie meer is 😉 Ook een groot succes – want girly en stoer tegelijk – zijn de shorts van Vingino (2) en Little Miss Juliette (3): het printje en de bies met franjes geven de shorts nét dat beetje extra. Geen blote-benenweer? Trek dan een jeans zoals die van Scotch R’belle (5) of Indian Blue (6) uit de kast!

Ook jongensjeans bieden een scala aan mogelijkheden! De shorts van Retour (11) en NOP (13) vallen door hun subtiele maar mooie details in de wassing en de omslaande pijpen bij iedereen in de smaak. De full length jeans van Indian Blue (10) en Retour (12) zijn de perfecte items om uit de kast te grijpen, ongeacht de weersomstandigheden. Gecombineerd met een paar fijne sneakers en dito shirt is één ding zeker: jouw youngster is good to go for any occasion!

Girls:

 1. Noppies jeans girl (va. 74)
 2. Vingino short girl (va. 92)
 3. Little Miss Juliette short girl (va. 98/104)
 4. Name It flared jeans girl (va. 104)
 5. Scotch R’belle jeans girl (va. 104)
 6. Indian Blue jeans girl (va. 104)
 7. Retour short girl (va. 116)

Boys:

 1. Noppies jeans boy (va. 74)
 2. Noppies jeans boy (va. 74)
 3. Indian Blue jeans (va. 104)
 4. Retour short boy (va. 116) 
 5. Retour jeans boy (va. 116)
 6. NOP short boy (va. 104)
 7. Crush Denim short boy (va. 128)

 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!