Cost:Bart wintercollectie

De Cost:Bart wintercollectie 2016

Vind jij shoppen voor of met jouw tiener ook zo lastig? Dat is dan nu voorbij want de tweede levering van de Cost:Bart wintercollectie is binnen! Dus alle stoere boys en girls opgelet, deze street style collectie is helemaal hot. Fashion en attitude zijn de twee belangrijkste keywords die Cost:Bart gebruikt tijdens het ontwerpen van hun collecties. In de collecties zijn de laatste trends verwerkt, het is ‘easy to wear’ en kleuren zijn vaak uitgesproken. Je hebt dus een beetje lef nodig tijdens het dragen van de Cost:Bart wintercollectie 😉

Stoere jeans, kanten tops en geruite bloesjes zijn mijn favoriete items voor de girls. Samen met een paar funky sneakers eronder is de look compleet. Voor de jongens zien we stoere sweaters met grote prints erop. Naast de sweaters biedt Cost:Bart damaged jeans en geblokte overhemden. Lazy Sunday? Ga dan voor een comfy outfit die bestaat uit een jogpants gecombineerd met een heerlijk zachte trui. Smaragdgroen en okergeel zijn de kleuren deze winter voor de jongens. Deze diepe tinten combineer je perfect met donkere jeanskleuren.

Streepjes zijn een echte musthave aankomende winter. Mooie sweaters, coltruien of tops, wat hangt er in de kast van jouw zoon of dochter? Zwart met wit of groen met zwart, met of zonder quoteprint keuze genoeg bij de Cost:Bart wintercollectie. Het fijne aan een streep is dat je het met alles kan combineren, met andere printjes of basic, mix and match maar raak.

Nieuwsgierig naar de Cost:Bart wintercollectie? Bekijk dan de items op hier, of check onze top 10 hieronder.

1.Blouse2. Jogpants3. Overhemd4. T-shirt5. A-lijn rok6. Sweater7. Jurk8. Jeans9. Sweater10. Top

Cost:Bart wintercollectie