Wat staat er op het menu bij de CarlijnQ zomercollectie?

CarlijnQ zomercollectie

CarlijnQ zomercollectie 2017

De CarlijnQ zomercollectie, met de titel ‘whats for dinner’, is perfect voor de kleintjes om in te spelen en ontdekken. De kledingstukken, die gemaakt zijn van GOTS gecertificeerd katoen, zijn voorzien van vinger-aflikkende prints. Overheerlijke milkshakes, ijskoude ijsjes en vrolijke sprinkels voor op de ijsjes, krijg jij ook al trek?

Niet alleen is de CarlijnQ zomercollectie eco-vriendelijk, playful en eerlijk gemaakt, de collectie is ook nog eens unisex. Ideaal want zo is er ook nog veel meer keuze! Meng verschillende printjes met elkaar voor een overheerlijk diner! De kleuren zijn subtiel wat een rustig kleurbeeld geeft, helemaal niet erg want de prints vrolijke de boel weer op!

Bij CarlijnQ wordt er alleen maar gebruik gemaakt van GOTS gecertificeerd katoen, dit staat voor Global Organic Textile Standard. Het katoen is op een eerlijke manier gemaakt, zo zijn alle handelingen milieuvriendelijk en verantwoord. Daarnaast worden de stoffen gemaakt onder de juiste voorwaarden en in een mensvriendelijke omgeving. Op deze manier blijft de wereld toch een stukje schoner, veiliger en beter voor de volgende generatie. Wie wilt dit nu niet!

Eigenlijk hebben de artikelen van de CarlijnQ zomercollectie weinig extra’s nodig. Door de zwarte grafische prints zet je gelijk een hippe outfit neer. Combineer verschillende patronen met elkaar, ga los!

Heb jij ook trek gekregen in zo’n heerlijk maaltje? Mix and match dan jouw favoriete set met de CarlijnQ zomercollectie voor jouw zoon of dochter.

CarlijnQ zomercollectie CarlijnQ zomercollectieCarlijnQ zomercollectie CarlijnQ zomercollectie 2017