Life is a circus!

De CarlijnQ zomercollectie 2018 is  geïnspireerd op het circus en maakt alle verwachtingen meer dan waar!  De kledingstukken zijn stuk voor stuk top items en nemen jou en je kleintje mee naar het circus. Laat je verrassen door talentvolle poedels, brullende leeuwen en natuurlijk: de sterkste man ter wereld! Kijk je mee naar de nieuwe CarlijnQ zomercollectie 2018?

De zomercollectie van CarlijnQ bestaat uit vrolijke printjes, zachte materialen en een goede fit zodat je kleintje zonder zorgen lekker kan spelen! CarlijnQ staat voor speelse unisex kleding met een milieuvriendelijke touch. Op deze manier blijft de wereld toch een stukje schoner, veiliger en beter voor zowel de huidige als de volgende generatie. Een win-win situatie dus!

Mix & match

Deze speelse designs zijn goed te combineren met de grafische zebraprints waardoor de gehele collectie voor zowel jongens als meisjes prima unisexs draagbaar is. In de nieuwe collectie van CarlijnQ zien we qua kleuren veel zwart, wit, grijs, vergrijsd blauw en offwhite. Kortom, veel kleuren die gemakkelijk met elkaar mixen. Eigenlijk hebben de artikelen van de CarlijnQ zomercollectie weinig extra’s nodig. Door de grafische prints zet je in een mum van tijd een een hippe outfit neer!  En met een maten range van maat 62 tot en met 116 heeft dit populaire merk voor iedereen wel iets te bieden.

Inspirerend & playful

De collectie is playful, stoer en voorzien van alles wat je kledingkast nodig heeft deze zomer. Wil jouw mini voor een dag een echte muscle man zijn of een grote brullende leeuw? Dat kan, want life is a circus en met de zomercollectie van CarlijnQ kan jouw zoon of dochter zijn wie hij of zij wilt zijn!