Wie denkt aan collecties met een duidelijk thema, Insta-proof outfits én duurzaamheid denkt aan CarlijnQ. Dit seizoen bestaat dit toffe merk 5 jaar en om dit te vieren hebben ze een speciale Limited Party Collectie ontworpen! Kijk je mee?

De limited party collectie van CarlijnQ has it all! De feestelijke items zijn speciaal ontworpen voor het 5 jarige bestaan van dit prachtige label. Met deze toffe ontwerpen kunnen kids laten zien wie ze zijn: juist met de feestdagen! Hét recept voor een fabulous verantwoorde maar comfortabele kerst.

De collectie zit barstensvol pareltjes! Met zoveel leuks blijft kiezen lastig, maar om toch een aantal items uit te kunnen lichten ben ik na veel wikken en wegen tot een shortlist gekomen.  Ook niet geheel onbelangrijk: heel veel items zijn unisex draagbaar en verkrijgbaar in de maat 86 t/m 140. Ready?

  1. De gestreepte salopette is een te gek pak gemaakt van velvet. Combineer dit pak met een mooie basic of ga voor een stoere sweater voor een complete look!
  2. Onmisbaar in ieders garderobe én good for any occasion: de sweater! Dit toffe exemplaar met de Party Hardy opdruk verdient een speciale benoeming. Super leuk te combineren met de velvet rok of broek uit dezelfde collectie.
  3. Dé favoriet uit de collectie: de velvet feestjurk! Met dit exemplaar ben je direct in de stemming voor de feestdagen, maar ook als verjaardagsjurk scoort dit item op alle fronten. We love it!

Wat is jouw persoonlijke favoriet?  

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!