Bomba wintercollectie

Bomba wintercollectie 2017

Langzaam vallen de bladeren van de bomen, zal de herfst dan nu echt beginnen? We hebben nog even mogen genieten van een overheerlijke nazomer maar het wordt nu echt tijd voor de wintercollecties. YESS dan kunnen we eindelijk die nieuwe items aan of ben je nog niet toe aan iets meer ingetogen tinten? De Bomba wintercollectie is de perfecte collectie voor die omswitch; een hippe collectie met warme kleuren en gave prints, zo kan je langzaam wennen aan de iets bescheiden kleuren. De Bomba wintercollectie heeft prachtige items voor meiden van alle leeftijden; Bomba for kids is speciaal voor de little lady’s van 2 tot en met 7 jaar en Bomba for girls voor de oudere meiden. Beide collecties zijn kleurrijk en vol met vrolijke prints en voorzien van comfortabele pasmodellen.

Bomba for kids

De Bomba wintercollectie voor kids tovert een glimlach op het gezicht van je dochter! Dat de natuur een inspiratie is geweest zie je gelijk, door prachtige warme kleuren en mooie prints. De collectie is voor elk moment geschikt dit komt door de comfortabele pasvorm maar hippe uitstraling. Zachte aaibare stoffen, eigenwijze details en verassende prints domineren de Bomba for kids wintercollectie! Een echte musthave is de animal fake fur coat, wij zijn gek op dat tijgerprintje!

Bomba for girls

Voor de oudere lady’s is de wintercollectie iets stoerder; diepe herfsttinten zijn verwerkt in toffe prints. De Bomba wintercollectie heeft een bohemien uitstraling, dit komt door de Indian Summer prints en stoere materialen. Het suède achtige rokje en de katan blouse met een hippieprint. Onze favoriet is de denimtuniek; dit stoere artikel combineer je met een warm lang vest en stoere boots voor de perfecte herfstlook.

Benieuwd naar de gehele Bomba wintercollectie? Bekijk dan snel de merkenpagina.

Bomba lang vestBomba ‘suède’ rokBomba ‘katan’ blouseBomba jurkBomba broekBomba shirtBomba jurkBomba denim tuniekBomba ‘furry’ giletBomba ‘tussen’ jas

Bomba wintercollectie