Boekentips in het kader van de Kinderboekenweek

Jui

Willen jouw kids eens wat anders lezen of tekenen?  Probeer dan een van deze griezelige titels!

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar: griezelen! Naast de spannende leesboeken hebben wij ook een paar originele teken- en spelletjesboeken voor je geselecteerd! Leuk voor onderweg in de auto of voor thuis op een druilerige dag. Veel griezelplezier!

Dit knotsgekke leesboek van Lotte Wirwar is precies in het thema van deze Kinderboekenweek; griezelig! Lotte gaat namelijk op kamp. Samen met haar klas, mevrouw Poepjes en meneer Lapzwans verblijft Lotte een week in het landhuis van de familie van Geytenfrats. Ze horen ‘s nachts allemaal enge geluiden en beleven nog veel meer spannende en griezelige dingen! Voor  meisjes van 9 tot 12 jaar.

Untitled-2g2

 

Een speciaal griezelig tekenboek voor de meisjes! Vind jouw stoere meid het leuk om te tekenen en tegelijkertijd te griezelen? Dan is dit tekenboek zeker een aanrader. Teken de vieze slijmerige slakken op de sla of kleur de harige wratten van de heks in! Voor meiden tussen de 10 en 12 jaar.

Untitled-2g

 

En ook voor jongens is er een spannend tekenboek! Ook hier kun je de griezelige en walgelijke tekeningen afmaken. Kleur de pot met oogballen in en maak de dinopoep compleet voor meer teken- en walgplezier! Voor jongens tussen de 10 en 12 jaar.

Untitled-2g23

 

Met dit spelletjesboek voor de kinderen tussen de 7-9 jaar vervelen zij zich geen moment meer. Dit boek zorgt voor extra griezel plezier terwijl je de spannende raadsels oplost!

Untitled-2gg

 

Opgepast! Speciaal  voor de oudere kids tussen de 9-12 jaar. In dit reuzeleuke griezelspelletjesboek staan spelletjes met spoken, heksen, vampiers, monsters en nog veel meer van die akelige figuren. Logicapuzzels, taalspelletjes en cijferraadsels waar je kippenvel van krijgt! Ben jij niet zo bang aangelegd en durf jij het aan om ze op te lossen?

Untitled-2go

Willen jouw kids eens wat anders lezen of tekenen?  Probeer dan een van deze griezelige titels!