BLOOMON

kinderkleding online shop

Gun jezelf een ultiem thuisgevoel

Een prachtig boeket op de tafel, wie houdt er niet van? ‘Wij zijn er in ieder geval gek op!’ De geur van verse bloemen zorgt voor een gezellige en huiselijke sfeer. Je bent natuurlijk al druk genoeg met de zomerkleding op orde krijgen dus de bloemen in huis worden wel eens vergeten;) iets waar drukbezette moeders wel eens van balen. Gelukkig biedt BLOOMON hier de oplossing voor: daar kan je met al het gemak fantastische boeketten online bestellen . Bloemstylist Anton van Duijn, finalist van Hollands Beste Bloemstylist, stelt wekelijks een bijzondere bos samen. BLOOMON bindt de bossen met de hand samen en bezorgt deze kosteloos bij je thuis.

Kinderkleding online shop

Verrassende combinaties

De boeketten zijn alles behalve suf! Verschillende kleuren en soorten bloemen worden met elkaar gecombineerd en zo ontstaat er elke keer een uniek en verrassend boeket. Het boeket wordt nauwelijks aangevuld met groen waardoor de bloemen echt centraal komen te staan. Een dag van tevoren worden de bloemen bij de kweker gehaald waardoor ze kakelvers zijn en dus wel twee weken in je huiskamer kunnen blijven staan.

Kinderkleding online shop

100% flexibel

BLOOMON heeft een superleuk concept en dat begint bij het kiezen van een formaat; hierbij kun je kiezen tussen small, medium en large. ‘Voor ieder wat wils’ Daarna krijg je de keuze of je dit wekelijks, tweewekelijks of maandelijks wilt laten bezorgen. Hierna regelt BLOOMON alles voor je en bezorgt zij de bloemen kant-en-klaar bij jou thuis; ze kunnen gelijk de vaas in want BLOOMON heeft de bloemen al schuin voor je afgesneden. Geen geschikte vaas? Maak dan gebruik van de giftcard die wij deze maand meesturen bij de orders van Kixx Online, hierbij krijg je een gratis vaas t.v.w. van € 15 cadeau als je een bestelling plaatst bij BLOOMON. ‘Super leuk! ‘

Doe mee en win!

Mis jij door alle drukte ook geregeld verse bloemen op tafel? Of ben je nieuwsgierig geworden naar het online gemak van BLOOMON? Bekijk dan onze gezamenlijke winactie op de facebookpagina van Kixx Online en wie weet win jij een giftcard van BLOOMON.

kinderkleding online shop