B*E*S*S Zomercollectie 2015

B*E*S*S is een nieuw merk voor baby’s en biedt hippe basis items voor een leuke prijs. Er wordt tijdens het ontwerpen van de collectie goed gelet op de prioriteiten van elke baby, Burp – Eat – Shit – Sleep. De babycollectie van B*E*S*S is voor baby’s vanaf maatje 44 t/m 68.

Basic maar niet saai

De collectie heeft een lieve uitstraling met een iets stoere touch. Shirtjes met subtiele opdrukjes, zoete vestjes, stoere sweatbroekjes, allemaal gemaakt van een zachte en soepele tricot kwaliteit. Bij B*E*S*S zul je geen overbodige frutsels zien, waardoor het een hoog draagcomfort heeft. Zo heeft elke baby alle vrijheid in zijn B*E*S*S outfit.

Zachte subtiele tinten

De subtiele kleuren zijn onderling goed met elkaar te combineren. Het frisse wit matcht fijn met het lieve roze, maar ook zeker met het de grijstinten in de collectie. De jurkjes, rokjes en broekjes gemaakt van jogjeans geven een stoere twist deze zomer.

Benieuwd geworden naar de zomercollectie van B*E*S*S?

> Bekijk de gehele B*E*S*S-collectie op de merkpagina.

 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!