Wat zijn we de afgelopen week getrakteerd op heerlijk weer. Genieten full force als je het mij vraagt! En al moeten we de komende dagen met iets minder toe: the sun will be back! Zorg dus dat je voor de eerstvolgende warme dag in ieder geval één ding in huis hebt: een fijne beach én pool proof outfit voor je mini. Ze zal je dankbaar zijn! 😉 Benieuwd naar de tofste zwemkleding van dit seizoen? Keep on reading!

Tropische printjes, vrolijke kleurtjes en zachte pasteltinten. Dit seizoen heeft een hoog mix & match gehalte, dus je kunt óók op het gebied van zwemkleding zonder zorgen losgaan en de leukste combi’s creëren! En extra fijn: heel veel beach wear uit ons assortiment is UV-werend, waaronder de toffe suits van House of Jamie (2) , CarlijnQ (8) en Noppies (10). Wel zo fijn voor de tere kinderhuid!

HAPPINESS COMES IN WAVES

Must see? De toffe zwemkleding van Sproet & Sprout in dé trendkleuren van dit seizoen! Ook aan de allerkleinsten is gedacht met de schattige zwembroekjes van Tumble ’n Dry (1) en Molo (7), terwijl teens shinen in een toffe bikini van Calvin Klein of Soft Gallery (3 & 9).

En of je nu 6 maanden of 16 jaar bent: een échte beach babe is niet compleet zonder zonnige accessoires! Dus maak de look vooral af met een stoere zonnebril, fijn paar slippers of een stijlvolle strandhoed. Fashionable en ook nog eens very verantwoord: want bescherming tegen de zon is en blijft belangrijk!

  1. Tumble ’n Dry zwembroek
  2. House of Jamie badpak
  3. Soft Gallery bikini
  4. Sproet & Sprout bikini
  5. Vingino bikini
  6. Sproet & Sprout badpak
  7. Molo zwembroek
  8. CarlijnQ badpak
  9. Soft Gallery bikini
  10. Noppies badpak

In welk nummertje zie jij jouw little one al shinen deze zomer?

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!