YAY voor de heerlijke tropische temperaturen van afgelopen dagen! We zijn flink verwend, zo eind april. En alhoewel de eerstvolgende zomerse dag nog iets op zich laat wachten kun je maar beter goed voorbereid zijn. Zorg er dus voor dat je voor de eerstvolgende warme dag in ieder geval één ding in huis hebt: een fijne beach én pool proof outfit voor jouw youngster. Benieuwd naar de tofste zwemkleding van dit seizoen? Keep on reading!

Alhoewel het voor jongens – in tegenstelling tot meisjes – iets meer rechttoe, rechtaan is is de keuze op het gebied van zwemkleding evengoed reuze. Toegegeven: het zijn allemaal shorts. Maar afwisseling in kleur, print én pasvorm is er zeker!

COOL AT THE POOL

Wat we veel terugzien dit seizoen? Primaire kleuren met logo zoals de toffe shorts van Bjorn Borg (4) en Calvin Klein (5). Streepjes – zowel horizontaal als verticaal – zoals in de shorts van Scotch & Soda (6), Vingino (7), Sproet & Sprout (9) en Tommy Hilfiger (10). En last but not least: all over prints met tropische invloeden.

Beach boy in hart en nieren? Dan is je look natuurlijk niet compleet zonder zonnige accessoires! Dus maak de look vooral af met een stoere zonnebril, fijn paar slippers of een petje. Fashionable en ook nog eens very verantwoord: want bescherming tegen de zon is en blijft belangrijk!

  1. Molo zwemshort
  2. Tumble ’n Dry zwemshort
  3. Tumble ’n Dry zwemshort
  4. Bjorn Borg zwemshort
  5. Calvin Klein zwemshort
  6. Scotch & Soda zwemshort
  7. Vingino zwemshort
  8. Name It zwemshort
  9. Sproet & Sprout zwemshort
  10. Tommy Hilfiger zwemshort

Ga je voor streepjes, effen of die heerlijke tropische vibe?

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!