Back2School: van de allerkleinste tot de allerstoerste!

Maak de kledingskasten van jouw kids Back2School proof en doe inspiratie op!

Het nieuwe schooljaar begin je met een nieuwe outfit! Zo wordt jouw kanjer de ster op het schoolplein. Kixx Online heeft een aantal setjes voor jou samengesteld vanuit de nieuwe collecties kinderkleding voor de Back2School-weken. Maak de kledingskasten van jouw kids Back2School proof en doe inspiratie op.

De eerste outfit is voor jouw stoere man, waarmee hij vol trots kan beginnen aan het nieuwe schooljaar. Deze outfit is een combinatie van één van onze bestsellers (t-shirt kanjer) en een mooie stoere jeans. Daarbij een stoer bikerjack, sportieve sneakers met een te gekke rugtas. Stoer, comfortabel en natuurlijk mooi!

Kixx afbeelding 1 aangepast

  1. Levi’s shirt
  2. Z8 bikerjack
  3. Scotch en Soda jeans
  4. Vans gympen
  5. Scotch en Soda rugtas 

Met deze outfit voor de girls laten zij zich zeker niet kisten. Deze combinatie van het prachtige shirtje een stoere jeans met studs zorgt voor de perfecte match. Daarnaast is de warme en vooral mooie winterjas een echte eyecatcher. De shiny sneakers met de toffe rugtas zorgen ervoor dat elke kleine en stoere meid zich helemaal thuis voelen op die eerste spannende dag!

1.

  1. Scotch R’Belle top 
  2. Retour super skinny jeans 
  3. Scotch R’Belle rugzak 
  4. Converse sneakers
  5. Scotch R’Belle winterjas

Al die eerste momenten zoals de eerste dag met jouw kleintje naar de peuterspeelzaal, tot de eerste schooldag op de basisschool. De momenten vieren we het liefste in stijl, heeft jouw kleintje al een outfit klaarliggen? Voor elke leeftijd is er een perfecte match te vinden. Shop nu je favoriete kinderkleding in de webshop!