NEW SCHOOL SEASON IS NEARLY HERE!

De shop is up and running en we kunnen volop genieten van alle nieuwe collecties! Nog héél even totdat het nieuwe school season van start gaat, dus las alvast maar wat scroll momentjes in zodat je alle tijd hebt om de garderobes van je kids school proof te maken.

Omdat een goede voorbereiding het halve werk is helpen wij je graag een handje om de (eerste) schooldag van jouw youngster nóg leuker, stijlvoller en onvergetelijker te maken. 4 stijlvolle mom influencers: @Kindermodeblog, @Madebymowie, @JustbyManon én @BlogbyJenn.nl hebben speciaal voor Kixx Online hun back to school favorites geselecteerd! Helemaal gebaseerd op hun eigen stijl, gevoel voor kidsfashion en hun mombition. En daar zijn we best wel een beetje trots op! Zo heb je binnen no time de perfecte (school)outfit gevonden én dat bespaart je meteen weer last minute keuze stress! Alle geselecteerde items herken je aan het bloggers favorite label, niet te missen dus! Voor welke stijl je ook gaat, met deze top picks ziet jouw kid er dit schooljaar fashionable uit: pinky promise! Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel hier een kijkje!

Daarnaast kun je je ook alvast laten inspireren door de samengestelde looks van @Kindermodeblog en @Madebymowie! Van fijne basics tot een speelse look: it’s up to you.

 4funkyflavours sweater | Foto door Alina Krasieva Photography

Scotch Shrunk shirt | Molo broekFoto door Alina Krasieva Photography

CarlijnQ jurkje | Foto door @Madebymowie

Pick & pack rugtas | CarlijnQ rokje | Foto door @Madebymowie

 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!