Echte girly items in de B.NOSY zomercollectie

B.NOSY zomercollectie

B.NOSY zomercollectie 2017

Zo! De feestkleding kan weer de kast in, het is voorbij gevlogen maar de feestdagen zijn achter de rug. Tijd voor rust en regelmaat, ben jij daar ook zo aan toe? En hoe kan je het nieuwe jaar nu beter beginnen dan met een nieuwe garderobe. Gelukkig stromen er steeds meer pre-spring- en zomercollecties binnen dus beginnen we het nieuwe jaar met veel nieuwe items! Whoehoee, begint het al te kriebelen?

Ook het leuke kinderkledingmerk B.NOSY heeft de eerste levering van de zomercollectie uitgeleverd. B.NOSY is een vrolijk, kleurrijk Nederlands merk voor de allerkleinste meisjes tot en met de grotere girls. De B.NOSY zomercollectie bestaat uit heldere en intense kleuren met een knipoog naar de grappige prints. Misschien moet de winter nog echt beginnen maar de B.NOSY zomercollectie kan je nu al dragen. Er zijn genoeg items die je kunt mixen en matchen tot een winterse outfit. Sportieve jasjes of vestjes combineer je met een fel gekleurd rokje en printed legging.

Zelf ben ik groot fan van het kobalt blauwe tule rokje die voorzien is van een roze band. Combineer deze met het grijze spijkerjasje met een vintage uitstraling voor een hippe look. En als klap op de vuurpijl stijl je de toffe set af met neon kleurige legging en T-shirt. Niet alleen gaat jouw dochter zo warm en comfortabel het nieuwe jaar in, ook nog eens fashionable!

Ben je ook enthousiast geworden van de B.NOSY zomercollectie? Bekijk dan de hippe items op de B.NOSY merkenpagina.

B.NOSY sportjasjeB.NOSY sweatpantsB.NOSY jeans jasjeB.NOSY jurkB.NOSY rokB.NOSY leggingB.NOSY shirtB.NOSY rokjeB.NOSY jurkB.NOSY shirt

B.NOSY zomercollectie