It’s Blue Monday! Officieel de meest deprimerende dag van het jaar, maar met alle toffe lanceringen van afgelopen week én onze speciale denim deals brengen wij daar binnen no time verandering in! 😉 Nog geen excuus gevonden om je digitale winkelmandje vol te laden? Het shoppen van de leukste kidsfashion met fijne kortingen is dé manier om je humeur weer een boost te geven!

En om dan toch een beetje in te haken op het thema van vandaag blijven we volledig in stijl kleven aan de kleur blauw. Want hoe grijs de januariluchten ook zijn, hoeveel lichtjaar de magie van de feestdagen alweer achter ons ligt en hoe ver de zomer nog lijkt: een beetje blauw maakt iedere dag minder grauw!

VAN BABYBLAUW TOT DENIM

Leuk feitje: wist je dat blauw de meest genoemde lievelingskleur is? Niet vreemd, want deze primaire kleur kent talloze tinten: van babyblauw tot hemelsblauw en van kobaltblauw tot ijsblauw. Blauw is favoriet bij velen! Daarnaast is blauwe kleding ontzettend veelzijdig. Waar donkerblauw vaak chic oogt, wordt babyblauw vaak lieflijk gevonden en kobaltblauw heel vrolijk. Je kunt er dus letterlijk alle kanten mee op, no matter the occasion 🙂 Ready voor een flinke dosis kleurinspiratie?

10X BLAUW IN DE MIX

  1. LTB jongens jeans (va.110)
  2. Crush Denim jongens spijkerjack (va.128)
  3. Scotch R’belle meisjes blouse (va.104)
  4. cost:bart jongens jeans (va.140)
  5. Looxs meisjes tregging (va.104)
  6. Converse jongens shirt (va.128)
  7. Scotch & Soda jongens trui (va.104)
  8. Name It meisjes trui (va.104)
  9. Vingino meisjes jeans (va.116)
  10. Vingino meisjes jeans (va.92)

Last but not least: check vooral onze Blue Monday Denim Deals voor een toffe jeans met heel veel korting óf vergaap je aan alle andere blauwe items tegen wel heel fijne prijsjes!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!