Beestachtige prints bij de modetrend Animal

Animal

Modetrend: Animal

Welk kind is er niet gek op dieren? Ze hebben allemaal wel een lievelingsdier en dit varieert van gevaarlijke tijgers, schattige puppy’s, slome schildpadden of ieniemienie miertjes. Daarom is het ook niet vreemd dat Animal al enige tijd een modetrend is in de kindermode. En waarschijnlijk zal de Animal modetrend ook niet snel verdwijnen. Leuk! Want ik kan geen genoeg krijgen van die dierenprints. Vergeet dan ook alle ‘regels’ tijdens het combineren van de Animal print want hoe bonter, hoe leuker!

Popupshop is voor dit seizoen de wilde natuur in gegaan om inspiratie op te doen voor de zomercollectie. Levensechte olifantenprints zien we op sweaters en jogpants, mijn favoriet is de sweatshort met een olifantenhuidprint en een iets verlaagd kruis in grijstinten. Ook de dieren op de zuidpool zijn ze bij Popupshop niet vergeten; lieve zeehondjes en knuffelbare pinguïns op badpakken of onesie. ‘Te schattig!!’ Stones and Bones houdt het dit seizoen iets dichterbij huis met donzige pulletjes, kittige kittens en kleurrijke parkieten. Molo duikt het water in: bloeddorstige haaien zwemmen voorbij gevaarlijke krokodillen. Gelukkig heeft Molo ook een kijkje genomen boven water en eigenwijze prints ontworpen van onder andere toekans en vlinders.

De modetrend Animal gaat deze zomer verder dan alleen maar op kleding, we zien de beestenprintjes ook op tassen, schoenen, servies en home accessoires. Geef de kamer van jouw zoon of dochter een animal touch met de pandalampjes en kolor ‘paper’ opbergzak. Zo ruim je op in stijl!

Ga naar onze trendpagina om een beestachtige toffe outfit te creëren voor jouw zoon of dochter!

Lapin & Me ‘Panda’ lamp 25cmStones and Bones shirtPopupshop funpants Popupshop bikiniset UV50+Amazonas ‘eco’ slippersKoin ‘shark’ shirtName It shirtjeWILD zwemshortMolo jurkWILD leggingMim-Pi jurkGlobal Affairs ‘lion’ maskerCapricho shirtBellerose shirt

Animal