De jas is ieder seizoen met recht het meest gedragen item in ieders garderobe. Maar laten zomerjassen nou nét een typisch item zijn waarmee je door de weersomstandigheden een soort haat-liefde verhouding kunt hebben. Want enerzijds hoop je dat het zomers dusdanig warm is dat jouw youngster lekker zonder jas naar buiten kan, anderzijds is de realiteit dat in ons koude kikkerlandje niet elke zomerse dag zonovergoten is. Met name de ochtenden zijn met regelmaat koud & chilly. Om dipjes in de temperatuur tóch stijlvol op te kunnen vangen zocht ik de 8 tofste zomerjassen van dit seizoen voor de girls voor je uit!

Of je nu een stoer, romantisch of avontuurlijk (mini)meisje rond hebt lopen: de variatie in trends én stijlen maakt dat er letterlijk voor ieder wat wils is deze zomer! Wat we vooral terugzien zijn korte jacks in veelal opvallende kleuren, printjes, color blocking en stoere stoffen als corduroy en satijn. Ben je op zoek naar een échte eyecatcher? Laat dan je blik eens vallen op de toffen jassen van Calvin Klein (2), Finger in the Nose (5) en Scotch R’belle (7 en 8). Liever een uni jas die met elke outfit te combineren valt? Dan zijn de jassen van Tumble ’n Dry (3), Vingino (4) en Name It (6) wat je zoekt!

SUMMER IN STYLE

Het allerbeste aan de zoektocht naar een nieuwe zomerjas? Een tof exemplaar vinden dat ook nog eens een heel fijn prijsje heeft, zoals de pretty in pink zomerjas van Vingino (4)! Dit pareltje en 3 andere bestseller modellen van Vingino shop je nu met maar liefst 50% korting! So get yours now!

  1. Tumble ’n Dry zomerjas
  2. Calvin Klein zomerjas
  3. Tumble ’n Dry zomerjas
  4. Vingino zomerjas
  5. Finger in the Nose zomerjas
  6. Name It corduroy jack
  7. Scotch R’belle reversible bomberjack
  8. Scotch R’belle zomerjas

Shop tip: die éne jas live bewonderen of juist de selectie aan jassen die je op het oog hebt voor aanschaf door je handen laten gaan? Bezoek ook eens onze stenen winkel Kixx Kidswear in Alkmaar!

Welke jas hangt er binnenkort bij jouw mini me te pronken aan de kapstok?

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!