Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil. Ohja, én één zwaluw maakt nog geen zomer. Ik kan nog wel even doorgaan, maar er zijn genoeg spreekwoorden en gezegdes die betrekking hebben op het Hollandse zeeklimaat. Want één ding is zeker: niets zo veranderlijk als het weer! 😉 Dus nu de temperaturen weer in de lift zitten is er één musthave die zodoende bovenaan ieders wishlist prijkt: een zomerjas!

De jas is ieder seizoen met recht het meest gedragen item in ieders garderobe. En dus kan dat best een zoektocht zijn, ook voor een zomerjas! Al gaan we bij het uitzoeken van een zomerjas minstens net zo kritisch te werk als het uitzoeken van een winterjas, het eisenpakket zit toch nét een tikkeltje anders in elkaar. Waar een winterjas vooral niet te kort én heel warm moet zijn, willen we zomers graag een jas die niet te warm, maar ook zeker niet te koud is. Daarnaast staan de criteria hip, leuk én kwalitatief goed voor een zomerjas hoog op het lijstje, dat snappen wij bij Kixx maar al te goed. En Kixx zou Kixx niet zijn als we je het graag gemakkelijk maken, dus om je een beetje op weg te helpen zocht ik de 8 tofste zomerjassen van dit seizoen voor de boys voor je uit!

WHAT’S TRENDING?

Monochrome designs, eyecatcher logo’s en contrasterende kleuren: dat is wat we terugzien bij de boys dit seizoen. Kan het voor jouw kid niet opvallend genoeg zijn? Kies dan voor een jas in een toffe kleur of met een printje, zoals de jassen van CarlijnQ (2) en Napapijri (8). Gezegend met een youngster die verkocht is een bepaald merk? Dan is een jas met een niet te missen logo zoals het exemplaar van Levi’s (3) een absolute mushave. Liever een jas die zich moeiteloos met iedere outfit laat combineren? Een spijkerjack zoals die van Name It (5) is altijd een goed idee!

Alert! Op zoek naar een tof exemplaar dat aan alle denkbare criteria voldoet én ook nog eens vriendelijk is voor de portemonnee? Check dan de toffe aan twee kanten draagbare jas van Vingino (4).

  1. Vingino bomberjack
  2. CarlijnQ bomberjack
  3. Levi’s anorak
  4. Vingino reversible zomerjas
  5. Name It spijkerjack
  6. Retour tussenjas
  7. Scotch & Soda zomerjas
  8. Napapijri anorak  

Shop tip: die éne jas live bewonderen of juist de selectie aan jassen die je op het oog hebt voor aanschaf door je handen laten gaan? Bezoek ook eens onze stenen winkel Kixx Kidswear in Alkmaar!

Welke jas wordt het go to item van jouw cool kid dit seizoen?

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!