Ready for take off! Om jou én je youngster van een flinke dosis inspiratie te voorzien lichten we in samenwerking met Kinderstyliste Manon van justbymanon.nl de leukste outfits uit. Ready?

Yay: het zomerseizoen is losgebarsten! En wat heb ik daar persoonlijk naar verlangt. Alle ingrediënten waren afgelopen weekend dan ook volop aanwezig: de strakblauwe lucht, shinende zon én natuurlijk de leukste outfits die daarbij horen. Maar hoe spot je nou nét die pareltjes die aansluiten bij de stijl van jouw youngster, zonder dat je verdwaald in de mogelijkheden? Manon & haar team helpen je graag op weg! Zo selecteerde ze 50 vakantie musthaves waar ze ook meteen een aantal toffe outfits mee hebben gestyled! Met de musthaves uit deze looks waan je je instant op vakantie, óók als je voor een staycation gaat dit jaar. Zo creëer je in een handomdraai iedere dag weer een nieuwe look!

Orminde: LEVV top | Name It broek
Guus: Scotch Shrunk shirt | Scotch Shrunk sweater | Scotch Shrunk zwembroek
Orminde: Retour shirt | CKS short
Xavier: Yporqué shirt | Tumble ‘N Dry zwemshort
Orminde: Calvin Klein badpak | Molo short

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!