AUTUMN IS CALLING!

Alle kids zijn weer naar school én we zitten midden in de switch van zomer naar herfst! Is het al tijd om de garderobe van de kids om te gooien? Yes, please! Er is niks leukers dan door de nieuwste collecties te scrollen en je wishlist vol te gooien met al die leuke musthaves! Bij een nieuw kidsfashion seizoen horen natuurlijk ook nieuwe trends, benieuwd naar de nieuwe printjes, stofjes en stijlen? Lees dan snel verder!

Animal 2.0

Langzamerhand kunnen we niet meer zonder hét dierenprintje en hebben we de leopard print massaal in onze kindermodehartjes gesloten! De dierenprint gaat naar een next level door het gebruik van verschillende kleuren. Rood, groen; het kan allemaal én niks is te gek!

Embrace nature 

Let’s go green! Natuurlijke kleuren en materialen, we love it! Denk aan een toffe gebreide trui of een shirtje van heerlijk zacht materiaal. We krijgen steeds meer organic kinderkledingmerken in de shop en het leuke aan deze merken is dat de ontwerpen vaak unisex én tijdloos zijn! Super praktisch wanneer je meerdere kids thuis hebt, want deze items kun je dus gewoon doorgeven én zo geef je een kledingstuk een extra lang leven. Win-win dus!

Street style     

Dit seizoen zien we veel sportieve materialen, toffe biezen én primaire kleuren! Zo zijn de sports pants niet meer weg te denken en juist heel leuk te combineren met een klassiek item! De kids zijn dol op deze trend en wij wij stiekem ook.

Velvet it is!     

Ik ben dol op dit stofje! Een broek, een jas, you name it; alles kan in deze stof! Het geeft de look net even een beetje meer power en daar houden we van, right? Is jouw mini niet z’n dare devil? Er zijn ook items te vinden met subtiele velvet details 😉

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!