It’s Valentine’s day! En om in het thema te blijven ging ik op zoek naar de leukste rode items! Een uitgesproken kleur wat zorgt voor een verrassende look! Vind je de kleur lastig te combineren? No worries, ik help je graag een handje! Wat soms wil je gewoon wat nieuws proberen op kindermodegebied, right? Let’s go!

GIRLS

Look 1: De ‘Holy Guacamoly’ sweater (1) is een van mijn favorieten! Hij is unisex draagbaar en gemaakt van badstof materiaal; need I say more? Ga voor de complete look en combineer het vintage rokje (2), de toffe kniekousen (5) en de laarsjes (3) eronder! Zo heb je de perfecte zomeroutfit alvast maar in the pocket 😉

Look 2: Dit seizoen heeft Calvin Klein een geweldige kids collectie ontworpen waaronder dit leuke blousje (4) met bijpassende rok (6) voor de ultieme bohemian feels! Mix er deze leuke kniekousen onder (5) voor een stoere touch!

Look 3: Bonjour madame! Deze outfit ademt lente en is nu al super goed draagbaar! Het t-shirt (9) gaat heel goed samen met deze fijne jeans (8)! De verticale strepen en rafelige onderkant geven dit exemplaar nét dat beetje extra! Trek de favoriete sneakers (7) van je mini uit de kast, zoek er toffe statement sokken (10) bij en je hebt een complete look!

 1. Sproet & Sprout sweater
 2. Sproet & Sprout rok
 3. Bergstein laarsjes
 4. Calvin Klein blouse
 5. Sproet & Sprout kniekousen
 6. Calvin Klein rokje
 7. Converse sneakers
 8. Vingino jeans
 9. Vingino t-shirt
 10. House of Jamie sokken

BOYS

Look 1: Bij het zien van de nieuwe collectie van Yporqué werd ik intens blij! Veel speelse items met opvallende stoffen en unieke prints: I love it! Met de nummertjes (2), (3) en (6) heb je een complete outfit die ook nog eens unisex draagbaar is! Hét bewijs dat leopard ook goed door de boys te dragen is!

Look 2: Snacks please? Dit gave shirt (1) zit niet alleen lekker je combineert ‘m ook nog eens heel makkelijk op verschillende shorts! Ga je voor nummertje (3) of (7)? En met de sneakers van VEJA (10) eronder is jouw stoere boy ready to go!

Look 3: All the way? Combineer dan het rode shortje (9) met de zachte fleece sweater (5)! Maak de outfit af door toffe sokken (4) en een pet (8) voor een speelse look!

 1. A076 shirt
 2. Yporqué sweater
 3. Yporqué short
 4. Molo sokken
 5. Little 10Days sweater
 6. CarlijnQ kniekousen
 7. Scotch Shrunk short
 8. Levi’s pet
 9. Z8 short
 10. VEJA sneakers

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!