IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

YES! De Sint is alweer een week in het land: voor velen betekent de komst van de goedheiligman dé start van de gezelligste tijd van het jaar 🙂 Intochten, verlanglijstjes knutselen, schoen zetten, een bezoek aan het Sinterklaashuis, pietengym, pepernoten bakken: we hebben het er maar druk mee! Voor je het weet staat Pakjesavond – of eigenlijk die goedgevulde grote jute zak – voor de deur. En het vullen van die zak, dát kan nogal een uitdaging zijn! Omdat deze tijd van het jaar al druk genoeg is – al is het met leuke dingen – zetten wij 20 kadotips voor de decembermaand op een rijtje. En maakt Sinterklaas op jouw adres geen pitstop meer? No worries, want deze kado’s kunnen natuurlijk ook prima onder de boom! 

KADOTIPS VOOR SINT & SANTA

Al is en blijft kidsfashion onze main business, een uitgebreid assortiment aan toffe lifestyleproducten mag in onze shop niet ontbreken! Want als je dan toch een toffe trui, warme jas of stoere paar sneakers scoort, dan gooi je met hetzelfde gemak een leuk decemberkado in je digitale mandje! 🙂 Maar wat stop je er dan in? Zoals we eerder in onze blog over schoenkadootjes al schreven: een kado hoeft niet altijd iets om mee te spelen te zijn. Een paar regenlaarzen, een pyjama of juist een rugzak, drinkbeker of lunchbox voor school: het kan prima in de zak en is naast leuk om te krijgen bijzonder nuttig, want jouw mini heeft er vrijwel dagelijks plezier van. Win-win als je het mij vraagt! Wat het ook altijd goed doet? Houten speelgoed, een puzzel, een (kleur)boek, een themakoffertje of een gezelschapsspel. Benieuwd wat wij voor je in petto hebben? Seat yourself en vergaap je aan al het moois: voor ieder budget, van baby tot tiener en alles daar tussen in.

 1. Vulli speelboom
 2. Petit Monkey puzzel
 3. Janod storybox brandweer
 4. Janod magneetkit raket
 5. Igor laarzen
 6. Bjorn Borg pyjamaset
 7. Jellycat rugtas panda
 8. Jellycat knuffel vos
 9. Claesen’s pyjamaset
 10. Uitgeverij Snor – Sprookjesboek van Isak
 11. Kixx dokterskoffertje
 12. Elma van Vliet – vriendenquiz
 13. Deltas tekenboek voor jongens & Deltas tekenboek voor meisjes
 14. Milestone Cards – baby blocks
 15. Sophie de Giraf badpuzzel
 16. Janod houten camera
 17. SNURK dekbedovertrek astronaut
 18. Bergstein laarzen glitter
 19. Dotcomgiftshop tasje
 20. Baby Bites slaapzak junior orca

 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!