School season is calling! Tijd om de winterjas alvast aan de kapstok te hangen! Mocht het vinden van een goed zittende, warme, comfortabele én fashionable winterjas voor jouw kid(s) de afgelopen winter een zoektocht zijn geweest lees dan vooral verder. Want Kixx zou Kixx niet zijn als we je het graag gemakkelijk maken, dus om je een beetje op weg te helpen zocht ik de leukste winterjassen voor je uit!

Deze jassen voldoen aan álle criteria die je voor een winterjas zou kunnen bedenken en zo komt jouw youngster de hele winter in stijl door. En ja; ze zijn dus allemaal play-proof, warm, comfortabel én stylish.

GIRLS

Een goed exemplaar maakt echt een verschil! Vrijwel niet kan er tippen aan een fijne, warme jas waar jouw kid(s) vol trots te kou mee trotseert. Met de all-over leopard print winterjas (6) scoor je sowieso 10 punten bij elke little fashionsta terwijl je met dit stoere unisex draagbare exemplaar (5) gegarandeerd bent van een jas met alles erop en eraan. Keuze genoeg dus!

 1. Scotch R’Belle winterjas
 2. Kids Only winterjas
 3. Like Flo winterjas
 4. Name It winterjas
 5. Ammehoela winterjas
 6. Scotch R’Belle winterjas

BOYS

Het is voor een winterjas simpelweg niet alleen belangrijk dat ‘ie er leuk uit ziet, ook qua functionaliteit valt er een hoop te wensen. En terecht, want het Hollandse weer kan alle kanten op en dan zit je met deze okergele jas (2) in ieder geval goed! De capuchon zorgt voor een warm hoofd en de warme voering staat garant voor optimaal draagcomfort. Prijstechnisch ook nog eens erg gunstig, dus dit is met recht een winnaar! Speelt jouw stoere boy graag buiten? Dan is dit stoere jack (6) met warme teddy voering dé musthave voor maximaal speelplezier! 

 1. Ammehoela winterjas
 2. Name It winterjas
 3. Tumble ‘N Dry winterjas
 4. Tommy Hilfiger winterjas
 5. Scotch Shrunk winterjas
 6. Street Called Madison jack

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!