Wat is mei toch altijd een heerlijke maand! De voorjaarszon doet goed haar best en het kwik loopt lekker op, dus we kunnen de zomer al bijna proeven. Maar voor werkend Nederland staat de meimaand voornamelijk bekend als dé maand waarin je dat jaarlijkse extra’tje in de vorm van vakantiegeld ontvangt. En zeg nou zelf: die extra financiële ruimte is altijd very welcome, toch? Voor de kidsfashion minded mom’s & dad’s komt het zodoende meer dan goed uit dat ook de sale net gestart is, want de tofste musthaves shop je nu tegen wel heel fijne prijsjes! Benieuwd naar dé zomerse sale musthaves voor meisjes?

10 fijne sale musthaves voor de girls, het was lastig om uit ons grote aanbod slechts 10 items uit te lichten. But here they are: zomers, kleurrijk, stylish én makkelijk te combineren. Want ga je op zoek naar nieuwe items, dan is dat altijd handig om in gedachten te houden: denk aan de combinaties die je er onderling mee kunt maken. Met andere nieuwe items, maar ook met items die jouw little one al in de kast heeft hangen. Zo fix je in een handomdraai talloze nieuwe combinaties!

Klaar voor een flinke dosis mix & match outfitinspiratie?

  1. Moses slippers
  2. Street Called Madison blouse
  3. Scotch R’belle short
  4. Ammehoela blouse
  5. cost:Bart zomerjas
  6. Scotch R’belle rok
  7. MimPi jurk
  8. Kids Only top
  9. Ammehoela short
  10. Scotch R’belle shirt

Heb jij de smaak te pakken? Check dan nu snel alle sale musthaves & get your favorites before they’re gone!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!