Een strakblauwe lucht en zomerse temperaturen: de meimaand kan zo fijn zijn! Met zo’n heerlijk voorproefje qua weer kunnen we de zomer al bijna ruiken en lange broeken behoren voorlopig tot het verleden, dus dit dit is dan ook hét moment om de garderobe van jouw kids summerproof te maken. Voor werkend Nederland staat de meimaand voornamelijk bekend als dé maand waarin je dat jaarlijkse extra’tje in de vorm van vakantiegeld ontvangt. En zeg nou zelf: die extra financiële ruimte is altijd very welcome, toch? Voor de kidsfashion minded mom’s & dad’s komt het zodoende meer dan goed uit dat ook de sale net gestart is, want de tofste musthaves shop je nu tegen wel heel fijne prijsjes! Benieuwd naar dé zomerse sale musthaves voor jongens?

Ook voor de boys was het best een uitdaging om slechts 10 sale musthaves te kiezen, want het aanbod is flink. But here they are: zomers, stoer, stylish én makkelijk te combineren. Want ga je op zoek naar nieuwe items, dan is dat altijd handig om in gedachten te houden: denk aan de combinaties die je er onderling mee kunt maken. Met andere nieuwe items, maar ook met items die jouw cool kid al in de kast heeft hangen. Zo fix je in een handomdraai talloze nieuwe combinaties en is die zomergarderobe slechts een paar muisklikken van je verwijderd!

Klaar voor een flinke dosis mix & match outfitinspiratie?

  1. Moses slippers
  2. CarlijnQ short
  3. Scotch & Soda zomerjas
  4. Calvin Klein shirt
  5. Tommy Hilfiger short
  6. Scotch & Soda shirt
  7. Scotch & Soda blouse
  8. Noppies short
  9. Little Hedonist salopette
  10. Scotch & Soda sweater

Heb jij de smaak te pakken? Check dan nu snel alle sale musthaves & get your favorites before they’re gone!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!