Hállo juni! De maand waarin zomerse dagen zich afwisselen met code geel en de daarbij behorende (mini)dipjes. Maar ook de maand waarin onze sale op volle toeren doorraast. En dat klinkt meteen als muziek in je oren toch? Dat dacht ik ook! Zo word ik intens blij van zomerse items die ook op een regenachtige dag zorgen voor die fijne summer vibe! Collega’s op Kixx HQ spotten mij dan ook regelmatig in de meest kleurrijke exemplaren en van al die (gekke) printjes kijken ze ook niet meer op 😉 Aan mij de eer om jullie en je kid(s) mee te nemen in deze vibe, want dit keer zocht ik de meest zomerse items uit de sale bij elkaar voor de meisjes! Eén ding is zeker: er zijn genoeg pareltjes om uit te kiezen. Let’s go!

Het resultaat van mijn zoektocht zijn 10 items die ieder zorgen voor een dosis vitamine d, maar die onderling ook prima te mixen zijn! En met deze prijzen blijft het shoppen van de leukste kidsfashion ook voor je portemonnee een aangename bezigheid! 😉 Om het je nog makkelijker te maken heb ik er meteen 4 kant en klare outfits mee gemaakt! Het enige wat jij nog moet doen is kiezen. Easy peasy!

OUTFIT 1: PLAYFUL & EASY TO WEAR

Met nummertjes (1), (2) en (3) heb je in één keer meteen een zonnige outfit in huis! Naast de aansprekende prints en comfortabele fits blijft deze kleding ook mooi bij intensief gebruik én in de was. Win-win dus!

OUTFIT 2: TRENDY & STOER

We love leopard! Nummertje (9) is een van de bestsellers van dit seizoen en scoort werkelijk op alle fronten! Combineer dit fijne jack (10) er boven en je geeft de outfit meteen meer pit.

OUTFIT 3: OVER THE RAINBOW

Heb jij een meisje thuis die gek is op alles waar een regenboog print op zit? Dan ga je met deze jurk (4) sowieso punten scoren! Combineer deze sneakers (5) eronder and she is ready to go!

OUTFIT 4: LIEF & CASUAL

Op zoek naar de perfecte outfit voor jouw little one? En dan bij voorkeur een setje dat je niet bij het gros van de kids op het schoolplein terug ziet? Hang in there! Met nummertje (6), (7) en (8) heb je zo’n outfit te pakken!

  1. Molo sokken
  2. One Day Parade shirt
  3. One Day Parade short
  4. Soft Gallery jurk
  5. Converse sneakers
  6. Soft Gallery short
  7. Ammehoela haarband
  8. Play up shirt
  9. Like Flo broek
  10. Name It jack

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!