Een goede basis is key in elke garderobe. Want met een goede basis heb je nu eenmaal eindeloos veel mogelijkheden. En die mogelijkheden breid je nog eens verder uit als je ervoor zorgt dat er in de kast ook een paar eyecatchers voor het grijpen liggen. Het mes snijdt nu eenmaal aan twee kanten 😉 Ook dit seizoen telt weer ontelbaar veel pareltjes die direct in het oog springen. Benieuwd naar dé top picks voor de boys? Keep on reading!

STAND OUT IN THE CROWD!

Items die op alle fronten scoren: comfortabel, stoer, stylish én uniek. Daar wil je wel een kast vol van hebben als je het mij vraagt! Als je daar dan een in het oog springende kleur of opvallend printje bij optelt ben ik helemaal rondom gelukkig. Feel me? 😉 Dan zijn deze eyecatchers een match made in heaven! Favoriet der favorieten:

  1. CarlijnQ bomberjack
  2. Scotch & Soda broek
  3. Name It shirt
  4. CarlijnQ kniekousen
  5. Converse sneakers
  6. Scotch & Soda overhemd
  7. Ammehoela sweatpants
  8. LTB sweater
  9. Scotch & Soda shirt
  10. Yporqué sweatshort

Welke nummertjes zijn jouw favoriet?

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!