Vraag mij naar m’n hobby’s en shoppen is steevast het eerste antwoord wat ik geef. Want toegegeven, er zijn in mijn optiek heel weinig dingen die shoppen kunnen evenaren. En ik kan gewoon vaak niet anders, gezien mijn werk 😉 Maar de frequentie waarmee je dat doet, of juist de merken die je koopt, maken dat dat soms best een aanslag op je portemonnee kan zijn. Helemaal als je – net als ik – moeder van een meisje bent. Want dat shoppen, dat lijkt ondertussen genetisch overdraagbaar. Dé oplossing voor elke portemonnee en kledingkast: een paar toffe budget musthaves!

Gelukkig hebben wij bij Kixx een heel breed assortiment: van budget kinderkleding tot high end en alles daar tussen in. Dus ongeacht het prijskaartje tref je altijd de allerleukste musthaves. Want leuke, hippe en comfortabele kinderkleding hoeft écht niet altijd duur te zijn.

FASHION ON A BUDGET

Dus, ben jij net zo gek op shoppen als ik? Dan is het des te fijner als er aan al die leuke dingen die je online spot een vriendelijk prijskaartje hangt. Zo blijft het bekostigen van je shopverslaving een beetje binnen de perken, of houd je juist wat financiële ruimte over om er per seizoen wat duurder geprijsde items bij te kopen. Onderstaande budget musthaves scoor je voor minder dan 25 euro, maar er zitten ook veel pareltjes tussen die je voor iets meer óf minder dan een tientje al in huis hebt. No need om je dan nog schuldig te voelen als de pakketbezorger weer voor de deur staat 😉

  1. Name It shirt – € 12,99
  2. Name it short – € 16,99
  3. Name It jurk – € 22,99
  4. Name It zonnebril – € 8,99
  5. B.NOSY haarband – € 6,26
  6. mp Denmark sokken – € 7,00
  7. Retour legging – € 19,99
  8. Kids ONLY shirt – € 12,99
  9. Name It jurk – € 25,49
  10. Noppies rok – € 24,99

Benieuwd naar nóg meer budgetvriendelijke kleding? Check hier alle babykleding onder de € 25,- voor baby girls en hier alle kinderkleding onder de € 25,- voor girls.

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!