Hoe fijn het ook is om je favoriete hobby – want iets leukers dan shoppen is bijna niet denkbaar – uit te oefenen, er hangt net zoals bij andere hobby’s een prijskaartje aan. Gelukkig heeft Kixx een uitgebreid assortiment: van budget musthaves tot high end items en alles daar tussen in. Want wij geloven dat je je beter voelt in een outfit die bij je past, en willen dus voor elke portemonnee iets leuks kunnen bieden.

Boys moms out there: ik kan me indenken dat jullie op zeer frequente basis te dealen hebben met kapotte knieën, mysterieuze vlekken en uit het niets ontstane gaten. Vervangen doe je natuurlijk graag, maar het is wel zo fijn als je daar niet de hoofdprijs voor hoeft neer te tellen. Daarnaast is het gegeven dat kids groeien als kool simpelweg een vaststaand feit. Tel dat bij elkaar op en je komt al gauw tot de conclusie dat budgetvriendelijke kinderkleding dé way to go is als je de garderobe van jouw youngster een flinke boost wilt geven.

Benieuwd naar dé budget musthaves voor boys dit seizoen? Onderstaande items scoor je voor minder dan 25 euro, maar er zitten ook veel pareltjes tussen die je voor iets meer óf minder dan een tientje al in huis hebt. Prima prijsjes voor de meest hippe items als je het mij vraagt.

  1. Name It shirt – € 10,99
  2. Name It jeansshort – € 19,99
  3. Sturdy shirt – € 16,99
  4. 4funkyflavours sokken – € 7,95
  5. Name It sweatpants – € 21,99
  6. Name It zomerjas – € 24,99
  7. Noppies sweatshort – € 24,99
  8. Jack & Jones sweater – € 24,99
  9. Skurk shirt – € 24,98
  10. Name It zonnebril – € 8,99

Benieuwd naar nóg meer budgetvriendelijke kleding? Check hier alle babykleding onder de € 25,- voor baby boys en hier alle kinderkleding onder de € 25,- voor boys.

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!