Om alvast in de stemming te komen met betrekking tot alle festiviteiten die er de komende maanden staan te gebeuren, zocht ik de 10 leukste party items voor meisjes uit! Ready?

Als ik ergens blij van word dit seizoen dan is het met stipt op nummer 1: velvet! Dit stofje scoort echt op alle fronten en dit seizoen kan je er echt niet meer omheen, want de digitale planken liggen er vol mee. En je hoeft dit fluwelen stofje niet in de kast te laten tot de feestdagen van start gaan, want je combineert er het hele jaar door de leukste outfits mee! Om je op weg te helpen maakte ik een shortlist waar je alle kanten mee op kunt en daarnaast heb ik er meteen 4 kant-en-klare outfits van gemaakt. Het enige wat jij nog moet doen is kiezen. Easy peasy!

OUTFIT 1: VOILÀ VOILÀ VOILÀ

Met nummertjes (1), (2) en (3) heb je in één keer een toffe party outfit in huis! De okergele flared pants vliegt op dit moment uit onze webshop dus mocht je ‘m willen bemachtigen: this is your call!

OUTFIT 2: VELVET KINDA STORY

Heb jij een meisje thuis die gek is op zwieren en zwaaien? Dan ga je met deze jurk (5) sowieso punten scoren! Combineer de bijpassende kniekousen (4) eronder and she is ready to go!

OUTFIT 3: OVER THE MOON

Mocht je op zoek zijn naar een outfit die je niet bij het gros van de kids op het schoolplein terug ziet. Hang in there! Met nummertje (6) en de okergele flared pants (3) heb je een one of kind look.

OUTFIT 4: CHIQUE LE FRIQUE

Nummertje (9) is een échte eyecatcher en mijn persoonlijke favoriet van alle items. Combineer de ruitjesblouse (8) eronder voor een speelse look en stijl de outfit af met de all-time favorite Vans sneakers (7). Houd je kid van accessoires? Dan mag nummertje (10) linea recta je winkelmandje in om de outfit af te maken.

Goed. Dat waren ze dan. 4 outfits waar je hopelijk genoeg inspiratie uit kunt halen voor de perfecte party outfit! Have fun met stijlen!

  1. CarlijnQ haarband
  2. Scotch R’Belle sweater
  3. Vingino flared broek
  4. CarlijnQ kniekousen
  5. CarlijnQ jurk
  6. House of Jamie sweater
  7. Vans sneakers
  8. Scotch R’Belle blouse
  9. Scotch R’Belle salopette
  10. Le BIG schoudertasje

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!