Op vele verzoeken heb ik ook voor de boys tien feestelijke items uitgezocht! En omdat je voor de boys toch al snel geneigd bent om naar zwart te grijpen, heb ik juist gekozen voor kleurrijke items! Zo creëer je een verrassende look die toch heel feestelijk is. Ready?

Toffe jasjes, mooie overhemden en classy rompers in minimaatjes. Ben jij gezegend met een zoon? Dan is het vinden van een toffe outfit voor de feestdagen een koud kunstje met keuze uit zoveel leuke items! Om je op weg te helpen maakte ik een shortlist waar je alle kanten mee op kunt en daarnaast heb ik er meteen 4 kant-en-klare outfits van gemaakt. Het enige wat jij nog moet doen is kiezen. Easy peasy!

OUTFIT 1: FASHION STATEMENT

Met nummertje (2) heb je meteen een statement item te pakken! Deze toffe blazer is gemaakt van corduroy in een warme okertint en gaat heel lekker op de sweatpants van CarlijnQ (3). Houdt jouw youngster van opvallen? Combineer er dan nog deze toffe sokken (1) onder voor net dat beetje extra.

OUTFIT 2: TRENDY & COMFORTABEL

Met nummertjes (3), (4) en (5) heb je in één keer een toffe party outfit in huis! De items combineer je heel makkelijk met andere fijne musthaves uit de huidige garderobe van je zoon voor een compleet nieuwe look.

OUTFIT 3: BUDGET-PROOF

Nummertje (7) is budget-proof en scoort op alle fronten! Super leuk te combineren op een stoere spijkerbroek of mooie pantalon. Liever iets anders? Combineer ‘m dan samen met nummertjes (5,), (6) en (8) voor een verrassende look!

OUTFIT 4: PARTY HARDY

Nummertje (9) is mijn persoonlijke favoriet! Ik word zo blij van deze knalkleur en de opdruk ‘Party Hardy’ welke is uitgevoerd in teddy stof maakt de sweater echt voor mij af. Persoonlijk vind ik het leuk om een beetje extra uit te pakken, dus daarom kies ik voor een combi met deze gave corduroy broek (9)! Sneakers van Vans (10) eronder en je hebt een super leuke outfit te pakken die je niet bij het gros van de kids op het schoolplein terug ziet. 

Goed. Dat waren ze dan. 4 outfits voor de boys waar je hopelijk genoeg inspiratie uit kunt halen voor de perfecte party outfit! Benieuwd naar de shortlist voor meisjes? Klik dan hier. Have fun met stijlen!

  1. CarlijnQ kniekousen
  2. Scotch & Soda blazer
  3. CarlijnQ broek
  4. Name It overhemd
  5. Vans sneakers
  6. Bellaire shirt
  7. Name It gilet
  8. Scotch & Soda broek
  9. CarlijnQ sweater
  10. Vans sneakers

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!