Hartje winter of volop zomer. Bij -1 of +20. Casual of classy. Naar school of naar een feestje. Onder een jeans, jurk, rok of short. Je voelt ‘m aankomen: sneakers kunnen altijd én overal. En ook niet geheel onbelangrijk: van sneakers worden zowel ouder als kind over het algemeen heel blij! Benieuwd naar de tofste musthave meisjessneakers van dit seizoen?

GOOD SNEAKERS TAKE YOU TO GOOD PLACES

Felle kleurtjes, toffe printjes, glitters all over of juist lekker uni zodat ze met elke outfit te combineren zijn: sneakers komen dit seizoen in allerlei soorten én maten. Mijn eigen mini is op dit moment helemaal weg van alles wat glittert, dus de toffe sneakers van Vans (2) mogen dan ook niet op ons schoenenrek ontbreken. En wellicht voor veel ouders al een bekend fenomeen, maar een schoentje met klittenband is voor mijn net 4-jarige een absolute uitkomst. Die krijgt ze met gemak zelfstandig aan en uit: een must in de kleuterklas. Zij blij met een paar toffe sneakers, ik blij met een flinke dosis zelfredzaamheid 😉 Enne, gelukkig zijn er heel veel paartjes die aan dit criterium voldoen!

Heeft jouw kid al een veterstrikdiploma in de wacht gesleept? 😉 Check dan vooral de fantastische sneakers van Converse (3) en Veja (8). Een all over hartjesprint of juist een lekker tropisch geheel: veel beter kan het wat mij betreft niet worden in sneakerland dit seizoen!

  1. igor unisex sneakers
  2. Vans sneakers
  3. Converse sneakers
  4. Converse sneakers
  5. CarlijnQ unisex sneakers
  6. Vans sneakers
  7. Vans X Molo sneakers
  8. Veja sneakers
  9. Vans unisex sneakers
  10. Veja sneakers

Up for nog meer sneakerinspiratie? Check hier ons volledige assortiment meisjessneakers!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!